Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Er bestaan 4 soorten piemels & dit zijn ze !

Er bestaan 4 soorten piemels & dit zijn ze ! - Yonifyer

Er zijn geen twee piemels precies hetzelfde, elke keer is het weer een verassing als de rits open gaat. Toch zijn er ondanks de verschillen, toch vier categorieën waarin je een piemel kan indelen. Wees gerust als jou piemel er niet zo uit ziet als die van de afbeeldingen, want binnen die 4 soorten zijn er natuurlijk talloze variaties! Daarnaast ziet een slappe piemel er natuurlijk anders uit dan eens stijve piemel dus de "soorten" zijn aan de hand van stijve piemels op een rijtje gezet:

 

The Big Head - Piemels - Yonifyer

1. De Dikkop - The Big Head
Op zich zegt de naam al genoeg… deze piemel heeft een dikke bovenkant en een smallere onderkant. Uit onderzoek blijkt dat 20% van de mannen onder deze categorie vallen. Je kan kan de eikel vergelijken met een paddenstoel en veel vrouwen vinden deze vorm fijn. Onder de paddenstoel (eikel) vormt zich namelijk een soort richeltje, wat fijn voelt als het langs de G-spot wrijft en kan zorgen voor extra stimulatie! 

The Big Shaft - Piemels - Yonifyer
2. De brede schacht - The Big Shaft
Deze piemel is precies het tegenovergestelde van de dikkop. De eikel of kop van de penis is smaller dan de schacht, dus onder breed, boven smal. Hij kan hierdoor wat puntig lijken en kan hem een beetje vergelijken met een wortel. Niet letterlijk natuurlijk, en ik zou er vooral geen hapje uit nemen. Het is met deze vorm wel wat moeilijker om de G-spot of P-spot te stimuleren, maar staat wel garant voor vaginale en anale stimulatie. 

The Curve - Piemels - Yonifyer
3. De lichte buiging - The Curve 
Tot deze categorie horen de mannen die een lichte opwaartse bocht in hun penis hebben, denk hierbij aan de vorm van een banaan. Deze buiging komt niet alleen opwaarts voor, al hoewel je als man en vrouw met deze blij kan zijn omdat deze curve goed van pas komt bij het stimuleren van de G- & P- Spot. Deze buiging wordt veroorzaakt door een stukje bindweefsel dat er voor zorgt dat de penis aan de bekken vast zit. Deze buiging zit bij de meeste mannen tussen zo’n 5 tot 10 graden en deze piemel komt 10 tot 20 % van de mannen voor. 

The Bender - Piemels - Yonifyer
4. De kromme - The Bender 
Hoewel er met een licht curve niks geks is en hij goed de G-spot en P-spot zou kunnen stimuleren, is er met deze piemel iets bijzonders aan de hand en kan je misschien even het beste langs je dokter gaan. Deze piemel kan een kromming hebben van zo’n 30 tot 60 graden en kan namelijk wijzen op de ziekte van Peyronie, waarbij de peimel in erectie krom trekt door ontstoken weefsel. Nogmaals, vergis hem niet met de ‘lichte buiging’.

Zoals ik al zei is er binnen deze 4 soorten nog een wereld aan variatie. Ze zijn er namelijk in allerlei verschillende, lengtes en diktes. Haar of geen haar. Besneden of met voorhuid. Weinig voorhuid of veel voorhuid. Aders of geen aders en dan mogen we ook zeker niet de balzak vergeten, die verschillen ook weer per persoon. 

Als we het dan toch over verschillen hebben, hebben we ook nog 2 soorten benamingen voor slappe naar stijve penis. Zo worden de piemels die in slappe stand klein lijken en tijdens de erectie opeens heel erg groeit, een grower genoemd. Andere noemen het ook wel: bloedpenis of bloedluk genoemd. Dan hebben we ook nog de shower of wel vleeslul. Deze mannen hebben in slappe staat ongeveer de zelfde grootte als wanneer hij stijf is. 

Alle pennissen hierboven genoemd hebben hun eigen kwaliteiten en geven daarmee een ander soort genot.

Het kan zijn dat je wellicht een voorkeur hebt. Voor de dames, heb je een voorkeur, en voor de heren, welk nummer heb jij?

 

Reacties
Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.