Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

12 verschillende manieren waarop vrouwen kunnen klaarkomen!🎆

12 verschillende manieren waarop vrouwen kunnen klaarkomen!🎆 - Yonifyer

Attentie, attentie: het is tijd om te experimenteren! Er bestaan namelijk wel 12 verschillende manieren waarop vrouwen de Big O kunnen bereiken en de helft van het plezier, is het ontdekken van manieren om daar te komen !

Bekijk ons spiekbriefje, want we hebben ze allemaal even op een rijtje gezet en misschien ontdek je wel een nieuwe manier om een hoogtepunt te bereiken. 

clitoris-vrouwen-clitoraal-orgasme-yonifyer

1. Het clitorale orgasme

Dit is voor veel vrouwen de makkelijkste manier om klaar te komen. Dat is ook niet zo gek want er komen maar liefst 9000 zenuweiteinden samen op dit plekje. Je kan voor het stimuleren van dat bobbeltje je vingers gebruiken of een speciale clitoris vibrator.


gspot-vrouwen-g-spot-orgasme-yonifyer

2. Het G-spot orgasme

Het G-spot orgasme kan worden bereikt als het interne deel van de clitoris gestimuleerd wordt. De g-spot is namelijk niets meer dan het gedeelte van de clitoris die vanbinnen om de vagina wand heen zit. Dit plekje is te stimuleren via de voorwand van de vagina en ligt op zo’n 3 cm diepte. Veel vrouwen ervaren het g-spot orgasme als een sensatie die voelbaar is door het hele lichaam. Om een g-spot orgasme te krijgen, moeten de meeste vrouwen eventjes oefenen. Geen zorgen dus als het jou nog niet is gelukt! Er zijn speciale g-spot vibrators die dit makkelijker voor je maken. 

 

anale-orgasme-vrouwen-klaarkomen-yonifyer

3. Het anale orgasme

Het zal waarschijnlijk niet zo’n 1-2-3 gebeuren, maar het is zeker mogelijk. Ook is het natuurlijk nog de vraag of je dit wilt proberen, want anaal is niet voor iedereen weggelegd. Veel vrouwen moeten er langzaam aan wennen. Tip: glijmiddel is altijd een goed idee.

borsten-tepel-orgasme-vrouwen-klaarkomen-yonifyer

4. Het borstenorgasme

Yup een tepelorgasme. Wetenschappers hebben ontdekt dat stimulatie van de tepels hetzelfde gebied in je hersenen activeert als stimulatie van de vagina. Hup, uitproberen dus.

tong-oraal-zoen-orgasme-klaarkomen-vrouwen-yonifyer

5. Het orale of zoen orgasme

Dat veel mensen ontzettend opgewonden raken van een potje tongzoenen dat weten we allemaal. Maar wist je ook dat er in je lippen dus schijnbaar evenveel zenuwen zitten als in je clitoris en tepels. Deze vergt wel het enige geduld…maar voor de doorzetters is het zeker mogelijk.

a-spot-orgasme-klaarkomen-vrouwen-yonifyer

6. Het A-spot orgasme

Geloof me, je bent niet de enige die hier nog nooit van heeft gehoord. Maar de A-spot bevindt zich dus ergens diep binnenin de vagina. Nog dieper dan de G-spot, dus als je daar al moeite mee hebt dan moet je voor deze nog even verder zoeken. Indirect stimuleer je hier dus weer eigenlijk de clitoris, maar dan weer via een andere plek waardoor het orgasme toch anders schijnt te voelen.

cervix-orgasme-cspot-klaarkomen-vrouwen-yonifyer

7. Het cervixaal orgasme

Wie goed heeft opgelet tijdens biologie, weet dat de Cervix een ander woord is voor de baarmoederhals. Dit plekje zit dus dieper dan de G-spot en nog dieper dan de A-spot. Wees bij deze wel een beetje voorzichtig, want niet voor alle vrouwen is dit een fijn gevoel. Voor sommige vrouwen kan te diepe penetratie namelijk pijnlijk zijn. Niet te wild gaan dus.

 

u-spot-orgasme-urine-klaarkomen-vrouwen-yonifyer

8. Het U-spot orgasme

Daar komen we weer met een nieuwe spot, waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Misschien voelde je hem al aankomen, maar de U staat voor urethra (urinebuis). Nu klinkt dit niet heel opwindend, maar misschien wel als je weet dat de urinebuis langs drie kanten omringd wordt door de clitoris. Hm misschien toch wel interessant. De U-plek is de stimuleren door cirkelvormige bewegingen te maken rond het plasgaatje. Die bevind zich tussen de clitoris en de vagina opening.

zone-orgasme-erogene-zones-klaarkomen-vrouw-yonifyer

9. Het zone orgasme

Allemaal hebben we een gevoelig plekje dat ons helemaal wild maakt als het aangeraakt wordt. Dit zijn bijvoorbeeld voor veel mensen de oorlellen, dijen of nek. Dit soort plekjes noem je erogene zones. Dit zijn gebieden van het menselijk lichaam dat bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Als je goed je best doet kun je door deze speciale plekjes te stimuleren tot een hoogtepunt komen. Nu moet je dus alleen nog eventjes uitzoeken welke zones dit voor jou zijn.

 

mentale-orgasme-braingasm-klaarkomen-vrouwen-yonifyer

10. Het mentale orgasme

Jaja, wist je dat je brein het grootste seksorgaan is? Ooit een seksdroomgehad waarbij je in je droom net een enorm intens orgasme hebt gehad? Hoogstwaarschijnlijk dat, dat ook echt is gebeurd. Een orgasme, zonder enige aanraking en alleen enkel bereikt met je brein. Hoe knap ? En het scheelt je ook een hoop inspanning.

 

gemende-orgasme-klaarkomen-vrouwen-yonifyer

11. Het gemende orgasme

Al moeite om tot een orgasme te komen? Nou dan moet je voor deze nog even flink aan de bak gaan. Bij dit orgasme worden meerdere van de voorgaande zones gestimuleerd, waardoor je meerdere soort orgasmes tegelijk krijgt. Wauw.

 

meervoudige-orgasme-klaarkomen-vrouwen-yonifyer

12. Meervoudige orgasme

Dit is wanneer je niet 1, maar wel liefst 2 of meer keer achter elkaar klaarkomt. Dit kan meteen na elkaar of met wat tijd ertussen. De enige manier om dit zeldzame verschijnsel te bereiken is oefenen, oefenen en oefenen. Aan de bak dus. Maar er zijn ergere taakjes, dus dat moet wel lukken. En als je het al ooit is gelukt…You are one lucky girl.

 

Vergeet niet dat elk lichaam anders is en niet elk orgasme in deze lijst zal voor iedere vrouw werken. Maar met wat oefenen en experimenteren kan je al een heel eind komen! 

Reacties
Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.