Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Seksstandje van de Week: Pillow Princess - Voor Ontspanning en Genot

0 comments

Seksstandje van de Week: Pillow Princess - Voor Ontspanning en Genot - Yonifyer

Hi there, fabulous humans! 💕💕 Welkom terug bij onze Sexpotitie van de Week-serie, waar we elke week één sensationele sekshouding onder de loep nemen en alle heerlijke details bespreken om je seksleven wat meer pit te geven. Of je nu solo gaat of de liefde deelt met een partner, wij hebben de tips, trucs en speeltjes om je ervaring onvergetelijk te maken.

De sekshouding van deze week draait helemaal om verwennerij en genot: de Pillow Princess. Als je er nog nooit van hebt gehoord, maak je geen zorgen – aan het einde van deze post ben je een expert. Dus pak een kopje van je favoriete drankje, maak het jezelf comfortabel en laten we het hebben over waarom het geweldig is om een Pillow Princess te zijn.

 

Wat is de Pillow Princess?

De Pillow Princess is een term die afkomstig is uit de queer cultuur, met name onder lesbiennes. Het verwijst naar iemand die ervan houdt om genot te ontvangen terwijl ze achterover leunen en ontspannen. In deze positie ligt een partner op hun rug, terwijl de andere partner zich volledig richt op het bevredigen van hen. Het is een geweldige manier om puur genot te ervaren zonder extra inspanning – perfect voor wanneer je je verwend en geliefd wilt voelen.

 

 

Waarom We Ervan Houden

  1. 1. Ultieme Ontspanning: Het leven kan stressvol zijn en soms moet je gewoon achterover leunen en iemand anders de touwtjes in handen laten nemen. De Pillow Princess-positie is perfect voor die momenten waarop je volledig wilt ontspannen en gewoon wilt genieten van de sensaties.

  2. 2. Intieme Verbinding: Deze positie bevordert een diep gevoel van intimiteit. De ontvangende partner kan oogcontact maken, genieten van het uitzicht en volledig waarderen dat hun partner zich volledig inzet voor hun genot.

  3. 3. Veelzijdigheid: Hoewel het traditioneel wordt geassocieerd met orale seks, kan de Pillow Princess-positie worden aangepast voor verschillende soorten stimulatie, waaronder handmatige en speeltjes-geassisteerde bevrediging.

  4. 4. Empowerment: Er is iets ongelooflijk krachtigs aan het vragen om wat je wilt en er gewoon van genieten. Het omarmen van je innerlijke Pillow Princess kan een geweldige manier zijn om je verlangens te ontdekken en deze te communiceren met je partner.

 

 

Hoe Je de Pillow Princess Perfect Maakt

 

Beginnen

  • • Comfort is Belangrijk: Begin met het creëren van een gezellige, uitnodigende ruimte. Denk aan zachte kussens, dekens en misschien wat sfeerverlichting. Het juiste decor kan een wereld van verschil maken.

  • • Communicatie: Voordat je begint, voer een open gesprek met je partner over wat jullie allebei leuk vinden en eventuele grenzen die jullie hebben. Communicatie is essentieel voor een bevredigende ervaring.

 

Uitvoering

  1. 1. Vind de Perfecte Plek: De ontvangende partner moet op hun rug gaan liggen in een comfortabele positie. Gebruik kussens om het hoofd, de nek en de onderrug te ondersteunen indien nodig.

  2. 2. Variatie in Stimulatie: De gevende partner kan hun mond, handen of speeltjes gebruiken om genot te geven. Orale seks is een klassieke keuze voor de Pillow Princess, maar aarzel niet om vibrators, dildo's of andere favoriete speeltjes te gebruiken.

  3. 3. Neem Je Tijd: De schoonheid van deze positie zit in het rustige tempo. Er is geen haast. De gevende partner moet de tijd nemen om verschillende technieken te verkennen, variërend in druk en snelheid om het spannend te houden.

  4. 4. Feedback Loop: De ontvangende partner moet zich vrij voelen om feedback te geven – of het nu via woorden, kreunen of leidende aanrakingen is. Dit helpt de gever te begrijpen wat het beste werkt.

 

 

Maak Het Spannender met Speeltjes

Bij onze webshop geloven we dat speeltjes elke seksuele ervaring kunnen verbeteren, en de Pillow Princess-positie is geen uitzondering. Hier zijn enkele van onze topaanbevelingen om het naar een hoger niveau te tillen:

  • • Clitoris Vibrators: Perfect voor directe stimulatie, clitoris vibrators zoals Pom zijn fantastisch voor de Pillow Princess-positie. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen intens genot bieden met minimale inspanning.

  • • G-Spot Speeltjes: Als je op zoek bent naar een combinatie van clitorale en G-spot stimulatie, probeer dan een speeltje zoals Arc. Het gebogen ontwerp maakt het ideaal om alle juiste plekjes te raken terwijl je achterover ligt en geniet.

  • • Zuigspeeltjes: Voor een echt verbluffende ervaring kunnen zuigspeeltjes zoals Chi intense sensaties creëren die het gevoel van orale seks nabootsen.

  • • Speeltjes voor Stellen: Wil je het genot delen? Probeer een stelletjes-speeltje zoals de Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator, die beide partners tegelijkertijd kan stimuleren.

 

 

Pro Tips voor Succes als Pillow Princess

  1. 1. Bouw Anticipatie Op: Plaag en verleid voordat je aan het hoofdgerecht begint. Lichte aanrakingen, kusjes en gefluisterde woorden kunnen ongelooflijke anticipatie opbouwen.

  2. 2. Incorporeer Sensorisch Spel: Voeg blinddoeken, veren of ijsblokjes toe om de zintuigen te prikkelen en het spannend te houden. Het uitschakelen van één zintuig kan andere versterken, waardoor elke aanraking intenser aanvoelt.

  3. 3. Speel met Posities: Hoewel de klassieke Pillow Princess-positie inhoudt dat je op je rug ligt, wees niet bang om te experimenteren. Probeer verschillende hoeken, zoals op je zij liggen of je heupen ondersteunen met kussens voor een nieuwe sensatie.

  4. 4. Oefen Zelfliefde: Als je solo gaat, kun je nog steeds genieten van de Pillow Princess-ervaring. Richt je ruimte in, pak je favoriete speeltje en neem de tijd om je lichaam te verkennen. Vergeet niet, zelfliefde is net zo belangrijk als gedeelde liefde.

 

Naverzorging: Het Kersje op de Taart

Na een heerlijke Pillow Princess-sessie, vergeet niet de naverzorging. Het is een essentieel onderdeel van de ervaring, die beide partners helpt zich verbonden en geliefd te voelen. Hier zijn enkele eenvoudige naverzorging tips:

  • • Knuffelen en Verbinden: Breng wat tijd door met knuffelen, praten of gewoon dichtbij zijn. Fysieke nabijheid kan emotionele banden versterken en de algehele ervaring verbeteren.

  • • Hydrateer en Snack: Genot kan dorstig werk zijn! Heb wat water en lichte snacks bij de hand om weer op te laden en te verfrissen.

  • • Samen Opruimen: Als je speeltjes hebt gebruikt, kan het samen schoonmaken ervan een leuke, intieme activiteit zijn. Bovendien zorgt het ervoor dat alles klaar is voor de volgende keer.

  • • Reflecteer en Deel: Neem een paar minuten om te delen wat je geweldig vond aan de ervaring. Positieve bekrachtiging helpt jullie beiden te leren en samen te groeien, waardoor toekomstige ontmoetingen nog beter worden.

 

 

Slotgedachten

De Pillow Princess-positie draait helemaal om het genieten van genot en het omarmen van de vreugde van verwennerij. Of je nu de ontvangende of gevende partner bent, het is een prachtige manier om een diepere verbinding met je partner te creëren en nieuwe niveaus van intimiteit te verkennen. Onthoud, de sleutel tot een geweldig seksleven is communicatie, creativiteit en de bereidheid om nieuwe dingen te proberen.

Waarom probeer je deze week de Pillow Princess-positie niet uit? Creëer de juiste sfeer, pak je favoriete speeltjes en duik in een wereld van verwennerij en genot. En vergeet niet – we hebben alle tools en tips die je nodig hebt om het een onvergetelijke ervaring te maken hier bij onze webshop.

Veel plezier met ontdekken en tot volgende week voor een nieuwe prikkelende Sexpotitie van de Week! 💖


P.S. Heb je een favoriete sekshouding die je graag door ons besproken wilt zien? Laat een reactie achter of stuur ons een bericht – we horen graag van je!

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.