Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

De 5 beste seksstandjes waarbij de vrouw in controle is !🤠🔥

0 comments

De 5 beste seksstandjes waarbij de vrouw in controle is !🤠🔥 - Yonifyer
Wanneer de vrouw in controle is, is ze de baas over haar eigen plezier. Zo kan ze zelf bepalen hoe snel of hoe diep het moet gaan, waardoor het makkelijker voor haar wordt om een orgasme te krijgen. We geven je de 5 beste standjes om dit te doen. 
de octopus seksstandje yonifyer

1. De Octopus

Hoe werkt het:
Hij gaat op bed liggen (of op een andere oppervlakte) en leunt op zijn onderarmen, waardoor zijn bovenlichaam een beetje omhoog komt. Daarnaast spreidt hij een beetje zijn benen en buigt hij lichtjes de knieën. Jij neemt met je gezicht naar hem toe, plaats op zijn schoot en laat de penis voorzichtig in je glijden. Daarna plaats je, je onderbenen op zijn schouders en beweeg je je heupen heen en weer of maak je cirkeltjes en achtjes. 

Waarom werkt dit?
Dit standje geeft je een diepe penetratie. Hoe verder de man naar achteren leunt, hoe dieper de penetratie wordt. Doordat je zelf de controle hebt om met je heupen te bewegen, kan je zelf voelen hoe je G-spot gestimuleerd wordt, waardoor de kans op een orgasme groter wordt. Verder heeft hij in dit standje de mogelijkheid om je nog wat extra te stimuleren, door bijvoorbeeld je clit te masseren. 
de lotus seksstandje yonifyer 

2. De Lotus 


Hoe werkt het:
Hij gaat in de lotushouding zitten (zijn benen gekruist en alle twee de hielen op de tegenovergestelde knie). Jij neemt - met je gezicht naar hem toe - plaats op zijn schoot en laat hem voorzichtig bij je naar binnen glijden, terwijl je jouw benen om hem heen vouwt. Span je kegelspieren aan en wieg je bekken van achteren naar voren.  

Waarom werkt het:
Door het aanspannen van de kegelspieren en het heen en weer brengen van de heupen, wordt telkens even de G-spot aangeraakt en gemasseerd. Ook kan de man makkelijk mee gaan met de beweging. Verder is het natuurlijk een super intiem standje, waarbij je heerlijk elkaar kan omhelzen, strelen en zoenen. 
de (reversed) cowgirl yonifyer

3. CowGirl/ Reversed Cowgirl 


Hoe werkt het:
Je lover ligt languit op zijn rug en jij gaat geknield boven op hem zitten. Je kunt er zelf voor kiezen om rechtop te blijven zitten of voorover te buigen. Vervolgens kun je op en neer bewegen, rollende bewegingen maken met je onderlichaam of rondjes draaien met je heupen. Zoek wat lekker voelt en welke beweging of hoek nodig is om jouw G-spot te raken en te simuleren. 

Waarom werkt het:
Dit standje werkt enorm goed, omdat in deze positie de kromming van de penis langs de G-spot komt. Verder heb je de vrijheid en controle om de bewegingen zo te maken hoe het voor jou lekker voelt. Ook komt in dit standje de man iets minder snel klaar en heeft hij de mogelijkheid om je clitoraal te stimuleren. 


de (reversed) lapdance seksstandje yonifyer

4. De (reversed) Lapdance

Hoe werkt het:
Hij gaat heerlijk op een stoel zitten terwijl je met je rug naar hem toe gaat staan en hem naar binnen laat glijden terwijl je plaats neemt op zijn schoot. Maak opwaartse bewegingen in het tempo wat jij wilt. Je kunt zijn bovenbenen gebruiken om steun te zoeken. Bovendien kan je als het eventjes te zwaar wordt , op zijn schoot zitten en met je heupen draaien. Zo voel je de penis heel diep in je bewegen en langs de G-spot komen.

Waarom werkt het:
Omdat jij de controle hebt over de bewegingen en snelheid, kan je bewegen hoe het het lekkerste voelt voor jou, waardoor je hoogstwaarschijnlijk zal klaarkomen. Doordat de man in deze positie niet echt kan meewegen, komt de man in dit standje ook minder snel klaar waardoor jij langer te tijd hebt om te genieten.

queening seksstandje yonifyer 

6. Queening 

 

 

 

Hoe werkt het:
Heel simpel. De vrouw gaat op het gezicht van haar partner zitten en vervolgens geniet ze van hoe de partner haar oraal verwend. Deze positie was vroeger alleen weggelegd voor adel, maar gelukkig mag inmiddels elke vrouw van dit standje genieten. 


Waarom werkt het:
Dat begrijp je natuurlijk zelf al. Het is een ontzettend geil idee om op het hoofd van je partner te zitten, zeker voor mensen die van BDSM houden. Dit, omdat er een beetje sprake is van dominantie en onderdanigheid. Ook kan je in dit standje makkelijk je heupen gebruiken om controle te hebben op waar je partner je likt. Zo kan je druk afwisselen en heb je bewegingsvrijheid, waardoor je volledige controle hebt over je eigen orgasme. Welk standje is jouw favoriet, waarbij de vrouw in controle is? Laat het ons hieronder weten!
 
Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.