Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

De 4 beste seksstandjes voor het vrouwelijk orgasme 🎆

0 comments

De 4 beste seksstandjes voor het vrouwelijk orgasme 🎆 - Yonifyer

Moeite met klaarkomen door vaginale penetratie? Wees gerust, een meerder deel van de vrouwen niet. Hoewel 95% van de mannen altijd klaar komt tijdens de seks is dat maar bij 65% van de vrouwen het geval. 

Hier 4 standjes, waarbij de kans bijna gegarandeerd is dat de penis langs je G-spot komt en ook jij kan genieten van een heerlijk orgasme! 

 

lepeltje-lepeltje | vrouwelijk orgasme | Yonifyer

1. Lepeltje-Lepeltje 

Niet alleen heerlijk om in te slapen of knuffelen, maar ook een van de beste standjes voor een orgasme!

Hoe: 
Ga beide op de zij liggen met het gezicht de zelfde kant op. Trek de knieën lichtjes op en laat je lover, die achter je ligt in je komen. Doordat hij in deze positie diep in je kan bewegen ontstaat er druk op je G-spot. 

 

Waarom werkt het:
Doordat dit standje de vrijheid geeft zowel de G-spot als de clitoris te kunnen stimuleren. Ook is er uit onderzoek gebleken dat vrouwen makkelijk een orgasme bereiken op hun zij. Verder is het fijn dat geen van beide het lichaamsgewicht van de ander hoeft te dragen. 

Tip: 

 • Experimenteer in dit standje door bijvoorbeeld een been omhoog te houden 
 • Zowel jou als je partners handen zijn vrij om je borsten aan te raken en-of de clitoris te stimuleren. Maak hier gebruik van! 

 

 

reverse cowgirl | seksstandjes | vrouwelijk orgasme | Yonifyer

2. Cowgirl / Reversed cowgirl

Wil jij een keer de touwtjes in handen hebben? Dan moet je deze echt proberen. Zo kun je zelf precies bepalen hoe diep hij komt, welk tempo prettig is en reguleren welke plekjes hij in je raakt. Voel wat goed voor jou voelt. Yihaa cowgirl! 

Hoe:
Je lover ligt languit op zijn rug en jij gaat geknield boven op hem zitten. Je kunt rechtop blijven zitten maar ook voorover buigen. Vervolgens kun je op en neer bewegen, rollende bewegingen met je onderlichaam maken of rondjes draaien met je heupen. Zoek wat lekker voelt en welke hoek of beweging nodig is jou G-spot te stimuleren. Beweeg mee om de stoten op te vangen. 

 

Waarom werkt het: 
Doordat in deze positie, de kromming van de penis langs de G-spot komt en doordat je in deze positie de controle hebt om te voelen wat lekker voelt en wat nodig is om tot dat orgasme te komen. Ook is er de mogelijkheid voor de man om jou clitoraal te stimuleren. Double pleasure!

 

Tip:

 • Draai je om en probeer de reverse cowgirl. Het werkt hetzelfde maar dat doe je het achterstevoren. Hierdoor komt de penis in een andere hoek binnen, waardoor de G-spot nog beter gestimuleerd wordt. Hoe meer je dan naar achtere leunt, hoe meer druk je bij de g-spot voelt. Ook kun je proberen om jouw benen onder de zijne te plaatsen, zo ervaar je weer een ander genot sensatie. 
 • Probeer cowgirl 2.0. Zelfde als de normale cowgirl maar dan dat je partner rechtop zit, waardoor jullie gezichten op gelijke hoogte zijn, wat het nog erotischer maakt. Je kunt op en neer bewegen maar ook je onderlichaam bewegen en je heupen. 
 • Dit is een goed standje om de man te teasen, doordat hij geniet van het uitzicht. Maak er een show van en je maakt hem helemaal gek! 
Weetje:
Ander benaming : de amazon

 

doggystyle | vrouwelijk orgasme | seksstandje | yonifyer

3. Doggystyle 

Deze kent iedereen wel, en is een favoriet bij vele, doggystyle! 

Hoe: 
ga op je handen en knieën zitten en laat je lover je van achteren diep en intens penetreren. Hij gebruikt meestal zijn handen op je heupen om het ritme aan te geven. Je kunt ook je positie afwisselen. Zo kun je als vrouw ook op je onderarmen leunen, je hoofd op het matras liggen en bijvoorbeeld je armen naar achteren doen, zodat je lover die kan vasthouden. 


Waarom werkt het?
Door de buiging in je lichaam en de kromming van de penis, kan jouw man nog beter op je G-spot mikken. Ook is dit standje zo geliefd omdat het een hele diepe en intense penetratie is, waarbij hij langs vele gevoelige plekjes komt. 

 

Tip:

 • wissel dit standje af met andere standjes om het orgasme uit te stellen, omdat er anders kans is dat de man klaar komt voordat jij je hoogtepunt hebt kunnen bereiken 
 • Stimuleer je clitoris met zijn hand, jouw hand of een speeltje
 • Doe dit standje alleen als je echt opgewonden bent of begin heel voorzichtig. Omdat hij zo diep gaat, kan het anders discomfort veroorzaken. 
 • Experimenteer met plekken. Zo kun je het bijvoorbeeld aan de rand van het bed doen of op een stoel. Ze ervaar je ook weer andere hoeken waarin je gepenetreerd wordt en dit zorgt voor verschillende sensaties.

schildpad | seksstandjes | vrouwelijk orgasme | Yonifyer

4. Schildpad / Bodysurfer  

De naam doet niet ten goede van dit geweldige standje. Dit standje geeft zelfs vrouwen die moeite hebben met het krijgen van een orgasme, in deze positie wel 1! 

Hoe:
Jij mag lekker plat op je buik liggen. Je kan er voor kiezen je benen op heup breedte te liggen of om ze tegen elkaar een te drukken of zelfs gekruist te houden. Hoe strakker je ze houd, hoe meer je bekkenbodemspieren worden aangespannen en de kans op een orgasme groter worden. Ook voor de man is dit extra lekker omdat de vagina zo nauwer wordt. Je lover kan plat boven op je liggen of op zijn knieën met 1 knie aan elke zijde van je benen. Hierbij kan hij ook nog variëren door zijn lichaam rechtop te houden of zijn boven lichaam op je rug te leggen. Ligt je heupen op een vang dat stoten van je lover op. Als je even lui bent, kan je gewoon lekker blijven liggen. 

 

Waarom werkt het:
Omdat het een intiem standje is doordat je erg dicht bij mekaar bent waarin je aller dingen in je oor gefluisterd kunnen worden en de nek en morgen gekust kan worden. Verder komt door deze positie de penis langs de G-spot.

 

Tip: 
 • als je een beetje van dirty talk houd, is dit de perfecte positie om van achteren wat lieve sexy woordjes ingefluisterd te krijgen. Ook kan hij je nek en oren kussen. 
 • Leg een kussentje onder de heupen. Doordat de heupen hoger komen te liggen, kan de penis nog beter zich op je G-spot mikken.
Weetje:
Waarom heet dit standje de schildpad? Omdat de man die boven op gaat zitten op z’n knieën en zicht vooroverbuigt het schild vormt van de ‘schildpad’. Andere benaming = Lazy doggy.

Welke is jouw favoriet? 

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.