Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Uitstellen klaarkomen - Tips & Technieken om Orgasme uit te Stellen

0 comments

Uitstellen klaarkomen - Tips & Technieken om Orgasme uit te Stellen - Yonifyer

Je kent het wel, dat moment waarop alles in de slaapkamer perfect lijkt te gaan, tot één van beide partners sneller de finishlijn bereikt dan gehoopt. En hoewel een snel orgasme soms precies is wat je nodig hebt, zijn er momenten waarop je het liefst zou willen dat de klok even stil staat. Maar hoe stel je het klaarkomen uit zonder afbreuk te doen aan het genot? In deze blog duiken we diep in de tactieken en technieken om klaarkomen uit te stellen.

 

 

Het Belang van Timing in Intimiteit

Het Belang van Timing in Intimiteit

In een wereld die draait om snelheid en efficiëntie, is het ironisch dat we juist verlangen naar meer tijd als het aankomt op intimiteit. Uitstellen van klaarkomen is niet alleen een trucje; het is een essentiële vaardigheid voor wie de kwaliteit van seksueel genot wil verhogen. Het gaat hier niet om prestatiedruk of uithoudingsvermogen; nee, dit gaat over verbinding, intensiteit en plezier.

 

 

Wat Is Vroegtijdige Ejaculatie?

Wat Is Vroegtijdige Ejaculatie?

Vroegtijdige ejaculatie (VE) verwijst naar een situatie waarbij een man sneller klaarkomt dan hij of zijn partner zou willen tijdens seksuele activiteit. Hoewel 'te snel' subjectief kan zijn, definiëren experts het gewoonlijk als binnen één minuut na penetratie. Het is belangrijk om te begrijpen dat VE geen ziekte is, maar eerder een seksuele disfunctie die invloed heeft op de kwaliteit van leven. Dus of deze definitie op jou van toepassing is, hangt af van jouw persoonlijke beleving en die van je partner(s).

 

 

Waardoor Kom Je Te Vroeg Klaar? 

We beginnen met een beetje mysterie. Want hoewel veel mensen er last van hebben, is de exacte oorzaak van vroegtijdige ejaculatie nog steeds onbekend. Fysieke, psychologische of emotionele problemen kunnen allemaal bijdragen aan dit fenomeen. En als het vaker voorkomt, kan faalangst om de hoek komen kijken. Laten we eerlijk zijn; niemand houdt van een popquiz waarvan ze denken dat ze gaan falen. Het onderwerp brengt vaak ook schaamte en onzekerheid met zich mee. De redenen achter VE kunnen variëren en omvatten zowel psychologische als biologische factoren. Laten we eens kijken wat mogelijk de oorzaak kan zijn: 

 

Psychologische Factoren

psychologische-oorzaken-te-snel-klaarkomen

 • 🖤 Stress: Stress en angst over prestaties kunnen leiden tot VE door het creëren van een vicieuze cirkel waarin de angst voor vroegtijdig klaarkomen juist dat effect veroorzaakt.

 • 🖤 Routine en Ervaring: Gebrek aan ervaring of veranderingen in seksuele routines kunnen ook bijdragen aan het probleem.

 • 🖤 Relatieproblemen: Onderliggende problemen binnen een relatie kunnen druk leggen op seksuele prestaties, resulterend in VE.


 

Biologische Factoren

biologische-factoren-te-snel-klaarkomen

 • 🖤 Hormonale Problemen: Een disbalans in hormonen kan invloed hebben op het vermogen om ejaculatie te controleren.

 • 🖤 Nerveuze Reflexactiviteit: Verhoogde gevoeligheid of reflexactiviteit van de zenuwen rondom de geslachtsdelen kan leiden tot snellere ejaculatoire reacties.

 • 🖤 Erfelijkheid: Er zijn aanwijzingen dat VE in sommige gevallen erfelijk kan zijn. Bedankt, familie!

 • 🖤 Bepaalde Medische Aandoeningen: Prostaatproblemen of schildklierstoornissen kunnen ook vroegtijdige ejaculatie veroorzaken.

 

 

Het Hormoon met Haast: Adrenaline

adrenaline-hormoon-klaarkomen-man

Stress en angst zijn als die vervelende gasten op feestjes die nooit een uitnodiging hadden moeten krijgen. Ze brengen adrenaline mee naar je lichaamssysteem – wat op zich al genoeg is om dingen te versnellen. Deze haastige hormoon kan ook serotonine afbreken, een neurotransmitter die invloed heeft op seksuele spanning (onder andere). Dus als serotonine laag is, wordt je eikel gevoeliger en kun je sneller klaarkomen dan je zou willen. Is dat niet ironisch?

Een lage hoeveelheid serotonine zorgt ervoor dat je eikel gevoeliger wordt, wat een vroegtijdig orgasme in de kaart speelt.

 

 

Bekkenbodemspieren: De Stille Invloedrijkers

male-pelvic-floor-muscle-trainen-better-erection

Nu gaan we het hebben over spieren waarvan veel mannen niet eens weten dat ze ze hebben tot ze ermee aan de slag moeten: de bekkenbodemspieren! Deze spiergroep speelt een belangrijke rol bij orgasmes – wie had dat gedacht? Hoe minder controle je hebt over deze spieren, hoe minder controle er is over jouw climaxmoment.

Hoe meer controle de man over zijn bekkenbodemspieren heeft, hoe meer invloed hij kan uitoefenen op het moment van klaarkomen.

Bij overactieve bekkenbodemspieren heb je meer spanning op deze groep spieren staan, waardoor het feestje eerder voorbij kan zijn dan jij (of je partner) misschien zou willen.

 

 

Waarom het Uitstellen van Klaarkomen?

Voor velen is het vermogen om het moment van climax te controleren een manier om de seksuele tevredenheid aanzienlijk te verbeteren. Het biedt niet alleen meer plezier voor jezelf maar ook voor je partner, door ervoor te zorgen dat jullie beiden maximaal kunnen genieten van elk intiem moment. Laten we kijken naar enkele technieken die hierbij kunnen helpen.

 

 

Technieken om het Klaarkomen uit te Stellen

technieken-om-orgasme-uit-te-stellen-man-yonifyer

Het uitstellen van het klaarkomen kan een waardevolle vaardigheid zijn voor mensen die hun seksuele ervaring willen verbeteren en verlengen. Of je nu meer synchronisatie met je partner wenst, de intensiteit van orgasmes wilt verhogen of simpelweg de duur van je genot wil verlengen, er bestaan verschillende technieken die kunnen helpen. In dit stuk verkennen we enkele bewezen methoden:

 

Start-Stop Techniek

De start-stop techniek is een beproefde methode waarbij je stopt met alle seksuele activiteit zodra je voelt dat een orgasme nadert. Na een korte pauze – meestal enkele seconden tot een minuut – kun je weer beginnen. Deze cyclus kun je meerdere keren herhalen tijdens seks of masturbatie.

 

Knijptechniek

Bij deze techniek wordt, net zoals bij de start-stop methode, gestopt op het moment dat een orgasme dreigt. Echter, in plaats van simpelweg te stoppen met alle activiteit, gebruik je duim en wijsvinger om de basis van de penis lichtjes samen te drukken. Dit helpt om de ejaculatie uit te stellen.

 

Diepe Ademhaling en Ontspanning

Seks is niet alleen fysiek maar ook mentaal. Angst of spanning kan leiden tot snellere climax. Het beoefenen van diepe ademhalings- en ontspanningstechnieken kan helpen om langer in bed vol te houden door rustig en gecontroleerd door een nabije climax heen te ademen.

 

Oefening baart kunst

Masturbatieoefeningen kunnen helpen bij het herkennen van jouw ‘point of no return’. Oefenen maakt perfect (of tenminste beter).

 

Afleidingstechnieken - Ja of Nee?

Het denken aan iets compleet anders tijdens seks wordt vaak genoemd als manier om later klaar te komen. Echter kan dit averechts werken door de emotionele verbinding met jouw partner te verminderen. Balans is hier cruciaal.

 

 

Gedragsverandering

 standjes-om-orgasme-uit-te-stellen

 • 🖤 Afwisseling in Posities: Het veranderen van seksposities kan niet alleen spannend zijn maar geeft ook natuurlijke pauzes tussen intense momenten door.

 • 🖤 Minder Focus op Penetratie: Door meer aandacht besteden aan voorspel of andere vormen van intimiteit buiten penetratie om, kun je de seksuele ervaring verlengen.

 • 🖤 Zelfbewustzijn Vergroten: Bewustwording over wat specifiek bij jou snel tot climax leidt, kan helpen bij het vinden van manieren om deze moment eerder aan te zien komen en actief uit te stellen.

 • 🖤 Focus je meer op je partner: voel je dat je bijna klaar komt? Stop dan even met penetratie en verwen je partner met orale seks. Probeer eerst haar te laten komen.

 


Tips Om Terug Controle Te Krijgen

 

 • 🖤 Wees Bewust: Het begint allemaal met bewustwording van jouw lichaam en reacties.

 • 🖤 Oefening Baart Kunst: Bekkenbodem- en ademhalingsoefeningen kunnen helpen bij het verkrijgen van meer controle.

 • 🖤 Praat Erover: Communicatie met je partner(s) kan stress verminderen en intimiteit verbeteren.

 • 🖤 Zoek Hulp Als Nodig: Schaamte is nergens voor nodig; professionals kunnen ondersteunen zonder oordeel.Hulpmiddelen Bij Het Uitstellen Van Klaarkomen

natuurlijk-glijmiddel-aia

 • 🖤 Glijmiddel: Gebruik maken van glijmiddel kan wrijving verminderen waardoor sensaties minder intens worden.

 • 🖤 Seks Speeltjes: Door afwisselen tussen handmatige stimulatie en speeltjes kunnen nieuwe sensaties ontstaan die helpen bij controle over het hoogtepunt. Ook kan het gebruiken van een cockring helpen. 

 • 🖤 Dikkere Condooms: Dikkere condooms verminderd sensatie iets wat kan helpen bij het langer duren.

 • 🖤 Meditatieve Seks: Deze benadering focust zich op mindfulness binnen seksualiteit; bewuste aandacht voor elke sensatie zonder direct richting climax te werken.

 


Het uitstellen van klaarkomen vereist oefening en geduld maar biedt veel mogelijkheden voor zowel individueel als gezamenlijk genot. Hoewel sommige methodes beter werken dan anderen afhangend per individu, is experimentering sleutel tot succes. Bespreek openlijk met partners wat werkt - dit bouwt niet alleen vaardigheden op maar bevordert ook intimiteit. 

Inzetten op deze technieken maakt geen garantie voor onmiddellijke resultaten; echter continuïteit in oefenen zal geleidelijk tot verbetering leiden. Neem de tijd om verschillende methodes uit proberenen vind zo wat beste werkt in jouw situatie. 

Bekkenbodemtrainen: Een Effectieve Methode om Klaarkomen Uit te Stellen

bekkenbodemspieren-trainen-man-orgasme-controlen

Een methode die vaak over het hoofd wordt gezien, maar zeer effectief kan zijn, is het trainen van de bekkenbodemspieren. Leer hier hoe we bekkenbodemtraining kan helpen bij het uitstellen van het klaarkomen, waardoor zowel jij als je partner meer kunnen genieten van intimiteit.

 

Wat is Bekkenbodemtraining?

Bekkenbodemtraining bestaat uit oefeningen die gericht zijn op het versterken van de spieren in de onderste bekkenregio. Deze spiergroep speelt een cruciale rol in seksuele functies, waaronder het vermogen om ejaculatie te controleren. Door deze spieren te versterken, kun je betere controle krijgen over je lichaam en daarmee ook over het moment van klaarkomen.

 

Hoe Werkt Het?

Het principe achter bekkenbodemtraining is relatief eenvoudig: door regelmatig specifieke oefeningen te doen, worden de spieren sterker en reactiever. Dit vergroot je vermogen om deze spieren bewust aan te spannen tijdens seksuele activiteit, wat kan helpen bij het uitstellen van ejaculatie.

 

 

Oefeningen voor Bekkenbodemtraining

Hier zijn enkele basisoefeningen die je kunt starten als onderdeel van jouw routine voor bekkenbodemtraining:

 

 1. 1. Kegeloefeningen: Dit zijn waarschijnlijk de meest bekende oefeningen voor de bekkenbodemspieren. Ze houden in dat je de spieren aanspant alsof je probeert urine op te houden, vasthoudt voor een paar seconden en dan loslaat.

 2. 2. Brug: Ga op je rug liggen met gebogen knieën en voeten plat op de grond. Til je heupen op naar het plafond door je bil- en bekkenbodemspieren aan te spannen. Houd deze positie even vast voordat je langzaam terugkeert naar de startpositie.

 3. 3. Squats: Staand met voeten op schouderbreedte, buig in een squat terwijl je ervoor zorgt dat jouw knieën niet voorbij jouw tenen komen. Focus hierbij op het aanspannen van jouw bekkenbodemspieren wanneer je weer omhoog komt.


Zorg ervoor dat elke oefening langzaam en gecontroleerd wordt uitgevoerd om maximale resultaten te behalen.

 

 

Frequentie en Duur

Voor optimale resultaten is consistentie belangrijk. Probeer dagelijks tijd vrij te maken voor jouw trainingssessies; zelfs vijf tot tien minuten per dag kunnen al verschil maken. Overleg altijd met een professional of fysiotherapeut gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie voordat u begint met trainingsprogramma's.

 

 

Voordelen Buiten Seksueel Genot

Bekkenbodemtraining heeft naast het verbeteren van seksuele prestaties ook andere gezondheidsvoordelen:

 • 🖤 Verbetering van urinecontrole
 • 🖤 Vermindering risico op verzakking (prolaps)
 • 🖤 Toename algemene kernstabiliteit en houding

Meer leren over bekkenbodemspieren? Lees dit artikel.

 

 


Uitstellen zaadlozing met hulp van masturbators?

masturbator-oefenen-uitstellen-klaarkomen

Een relatief onbesproken maar effectieve strategie is het gebruik van masturbators, bij het trainen van seksueel uithoudingsvermogen. Lees hier hoe deze apparaten, normaal geassocieerd met soloplezier, kunnen dienen als waardevol gereedschap in de context van prestatietraining.

 

Wat zijn Masturbators?

Masturbators zijn seksspeeltjes ontworpen om de sensatie van seksuele gemeenschap na te bootsen. Ze variëren in vorm, grootte en materiaal maar hebben allemaal als doel om seksueel genot te verhogen. 

 

Hoe Train Je Seksueel Uithoudingsvermogen met Masturbators?

Seksueel uithoudingsvermogen verwijst naar hoe lang iemand seks kan hebben voordat hij tot een orgasme komt. Het trainen hiervan vereist consistentie, geduld en de juiste techniek. Het gebruik van masturbators kan hierbij ondersteunend werken door:

 • 🖤 Het simuleren van realistische sensaties
 • 🖤 Controle over snelheid en druk mogelijk maken
 • 🖤 Het uitstellen van het orgasme door oefening

  

Voorbereiding op Training

Voor je begint met trainen is het belangrijk om een comfortabele en privéruimte te vinden waar je ongestoord kunt werken aan je uithoudingsvermogen. Kies ook zorgvuldig een masturbator die past bij jouw voorkeuren qua grootte en textuur.

 

Oefening Baart Kunst: Technieken voor Training

 1. 1. Start-Stop Techniek: Begin met masturberen zoals gewoonlijk en stop vlak voordat je denkt dat je gaat klaarkomen. Wacht tot de drang afneemt en begin opnieuw. Herhaal dit meerdere keren.

 2. 2. Squeeze Techniek: Net als bij de start-stop techniek stop je vlak voordat je klaar denkt te komen, maar nu knijp je zachtjes in de schacht van de penis (of laat dit doen). Dit kan helpen om het gevoel te verminderen.

 3. 3. Pauzeer Periodiek: Neem tijdens het gebruik van de masturbator regelmatig pauzes om jezelf onder controle te houden en bewust te worden van je arousalniveau.

 

 

Nuttige Tips voor Effectieve Training

 • 🖤 Wees geduldig met jezelf; verbetering vergt tijd.

 • 🖤 Zorg voor voldoende glijmiddel voor een realistischer gevoel.

 • 🖤 Vergeet niet ook mentale stimuli (zoals erotische fantasieën) toe te passen tijdens oefening.|

 • 🖤 Evalueer regelmatig jouw progressie zonder er obsessief over te worden.

 

Onderzoek Ondersteunt Gebruik Masturbators voor Training

Diverse studies suggereren dat regelmatige masturbatie - of dat nu handmatig is of met behulp van speeltjes - kan helpen bij het verlengen van het seksuele uithoudingsvermogen door betere controle over ejaculatie.

Bovendien biedt het experimenteren met verschillende soorten stimulatie nieuwe inzichten in persoonlijke plezierbeleving, wat indirect weer ten goede komt aan partnerrelaties.

 

 


Medicijnen bij Snel Klaarkomen: Van Paroxetine tot Lidocaïne

Paroxetine-Lidocaïne-tegen-vroegtijdige-ejuclatie

In de wereld van intieme ongemakken is snel klaarkomen misschien wel de vervelende party crasher. Maar zoals bij elke goede party, zijn er manieren om ongenode gasten buiten te houden. Laten we eens kijken naar drie populaire bouncers: paroxetine, lidocaïne op de huid en lidocaïne/prilocaïne crème.

 

1. Paroxetine: De Stille Krachtpatser

Paroxetine klinkt misschien meer als de naam van een exotisch gerecht dan een medicijn, maar laat je niet misleiden. Dit middel, vooral bekend als antidepressivum uit de groep SSRI's (selectieve serotonine heropname remmers), heeft ook talenten op andere gebieden.

 

 • 🖤 Wat doet het? Het helpt bij het vertragen van je 'O moment' door de serotoninespiegels in je hersenen te beïnvloeden. Denk aan serotonine als de relaxte vriend die zegt: "Doe maar rustig aan."

 • 🖤 Hoe gebruik je het? Normaal gesproken wordt paroxetine dagelijks ingenomen in pilvorm, maar begin niet zonder advies van een dokter eraan te knabbelen alsof het snoepjes zijn!

 

 

2. Lidocaïne op de Huid: De Lokale Verdoving

Dan hebben we lidocaïne op de huid - klinkt al wat spannender, toch? Dit is eigenlijk een lokaal verdovend middel dat vaak gebruikt wordt voor kleine medische ingrepen of om tatoeagepijn te verzachten.

 • 🖤 Wat doet het? Wanneer aangebracht op Mr. Gevoelig (ja ja, ik heb het over jouw trots beneden), vermindert het de gevoeligheid waardoor je langer door kunt gaan voordat je vuurwerk lanceert.

 • 🖤 Hoe gebruik je het? Simpelweg aanbrengen op de euh... betrokken regio kort voor de activiteit. Maar echt kort ervoor – anders kun je tijdens belangrijke momenten net zo goed sudoku’s gaan oplossen.

 

Kleine tip:

"Vergeet niet na gebruik even handjes wassen; anders maak je straks ook nog per ongeluk contactlenzen schoon met dezelfde precisie als een olifant in een porseleinwinkel."

 

 

3. Lidocaïne/Prilocaïne Crème: Het Dynamische Duo

Last but not least hebben we lidocaïne/prilocaïne crème – klinkt als een superheldenteam uit een stripboek! Deze combinatiecrème neemt snelle climax-uitdagingen dubbel zo serieus.

 • 🖤 Wat doet het? Beide stoffen zijn lokale verdovingsmiddelen die samenwerken om jou langer plezier te laten beleven zonder dat er direct na lift-off al slingers worden afgeschoten.

 • 🖤 Hoe gebruik je het? Breng deze magische mix aan op de hotspot(s) ongeveer 20 tot 30 minuten voor take-off en bedek met folie (ja echt). Spoel af voor lancering en hopelijk bereik je nieuwe hoogtes zonder vroegtijdige vieringen!

Of jullie nu kiezen voor paroxetine's zen vibes of besluiten om lidocaine’s lokale wonderwereld te verkennen – denk eraan dat elk avontuur begint met stap één: praat eerst met jouw dokter voordat jij experimenteert in deze intieme chemielab!

Blijf veilig en geniet volop - zowel in wetenschap als liefde!

Tenslotte is herinnering belangrijk: JE bent niet alleen hierin; er zijn vele anderen die deze ervaring delen en succesvol wegen hebben gevonden om hun situatieve uitdaging aan te gaan.

 

 

Conclusie:

 Het uitstellen van klaarkomen is een vaardigheid die essentieel is voor wie de kwaliteit van seksueel genot wil verhogen. Vroegtijdige ejaculatie kan verschillende oorzaken hebben, zowel psychologisch als biologisch. Stress, angst, routine en relatieproblemen kunnen allemaal bijdragen aan het probleem. Hormonale problemen en overactieve bekkenbodemspieren kunnen ook vroegtijdige ejaculatie veroorzaken.

 

Gelukkig zijn er verschillende technieken en strategieën om het klaarkomen uit te stellen. De start-stop techniek, knijptechniek, diepe ademhaling en ontspanning zijn slechts enkele voorbeelden. Het trainen van de bekkenbodemspieren kan ook helpen bij het verkrijgen van meer controle over het moment van klaarkomen.

 

Daarnaast kunnen hulpmiddelen zoals glijmiddel, seksspeeltjes en dikkere condooms worden gebruikt om sensaties te verminderen en het orgasme uit te stellen. Medicijnen zoals paroxetine, lidocaïne op de huid en lidocaïne/prilocaïne crème kunnen ook effectief zijn bij het vertragen van het orgasme.

 

Het belangrijkste is om geduldig te zijn en te blijven experimenteren om te ontdekken wat voor jou werkt. Praat openlijk met je partner(s) over je wensen en behoeften, en wees niet bang om professionele hulp in te schakelen indien nodig.

 

Onthoud dat je niet alleen bent in deze ervaring; er zijn veel anderen die soortgelijke situaties doormaken en succesvolle manieren hebben gevonden om ermee om te gaan. Blijf veilig, wees geduldig en geniet ten volle van intimiteit en plezier in je leven!

 

 

Hebben jullie nog tips? Deel ze hieronder !

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.