Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Sexy Halloween Outfit Ideeën Voor Griezelend Rollenspel

0 comments

Sexy Halloween Outfit Ideeën Voor Griezelend Rollenspel - Yonifyer

Halloween, de herdenking van de doden. Een nacht waarin je heksen, vampiers en ander griezels voorbij ziet komen.

Naast dat dit je kans is om mensen de stuipen op het lijf te jagen, is het ook een uitgelezen kans om eens wat spanning in je relatie te blazen. Trek je meest griezeligste sexy kostuum aan en beleef de spannendste nacht van jullie leven!


Hier een paar ideeën voor een sexy Halloween-rollenspel:


MissDracula
1.Miss Dracula

Wie ga jij op Halloween veranderen in een vampier? Tover je zelf om in grafin Dracula, en verleid je partner met deze sexy look. Leer, kant en latex zijn altijd goed en vergeet natuurlijk je cape niet. Doe een zwarte pruik op om het net wat extra duister te maken en voilà! Nog niet spannend genoeg? Gebruik eetbaar bloed met een lekker smaakje. Waar je dit voor kan gebruiken, dat mag je zelf verzinnen...


BeautyAndBones

2. Beauty and the Bones

Nog nooit eerder is een skelet zo sexy geweest. Draag een body of bodysuit met een skelet erop of gebruik je poeder naakte lichaam als canvas voor een spectaculaire bodypaint. Doe eens gek en gebruik hiervoor 'glow in the dark verf'. Dit scheelt je en tijd, want je hoeft je niet uit te kleden en je bent zo niet te missen op deze donkere avond...

HeteHeks
3. Hete heks

Nee, ik heb het hier niet over het soort heks met een grote moedervlek op haar neus. Er zijn heel veel verschillende sprookjes met heel veel verschillende soort heksen. Door welk sprookje laat jij je inspireren en tover je om naar jouw sexy interpretatie hiervan? Ga je voor Maleficent en trek je een kante bodysuit aan of ga je voor een sexy pakje en ga je verkleed als de gemene koningin uit Sneeuwwitje? Betover hem met je sexy tricks of gooi een beetje kink erin. Hete heks zou namelijk een goeie keus kunnen zijn als je wat BDSM-attributen erbij wilt pakken op deze avond.

 

SexyDevil
4. Sexy Devil

Stiekem ben je al een duiveltje, en dat weet je. Daarom past deze outfit helemaal bij jou! Niks is sexyer dan een vrouw in het rood. Spice things op en kies voor latex. Vanavond heb jij de touwtjes in handen en zal die smeken aan je voeten. Ook bij deze rol zou je heel goed wat BDSM erin kunnen gooien. Er bestaan namelijk rode latex attributen die perfect bij deze outfit passen. Tease hem en bouw de spanning op, want vergeet niet... als duivel ben jij de baas!

 

DT

5. Deanery Targaryen

Met deze look kan je alle kanten op. Niks is sexyer dan jou en je partners lichaam, alleen bedekt met wat stukjes leer en nepbond. Wil jij de dominante zijn in dit spel of ben je meer in de mood om je te laten domineren, door jouw sexy vent als Khal Drogo? Je kan alle kanten op. Deze look is voor in en uit de slaapkamer een leuke couples look voor Halloween!

 

CaptainHook
6. Captain-Hook

Wie sla jij aan de haak vanavond? Deze outfit is simpel maar sexy! Met een witte blouse en een corset kom je namelijk al heel ver. Voeg nog een munten sjaal, visnet panty en lange laarzen toe en de look is helemaal af. Nog nooit zijn littekens zo woest aantrekkelijk geweest zoals jij ze kan rocken bij deze outfit. Koop van die nep littekens en plak die op je wang of borst. Verder zijn er heel veel leuke accessoires die je bij deze look kunt toevoegen. Denk hierbij aan: een zwaard, pistool, haak, papegaai, ooglapje of een piratenhoed. Tease hem met je zwaard over zijn lichaam en verover zijn schip, want vanavond ben jij de baas!

 

Welke outfit is jouw favoriet?

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.