Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products
G-spot Orgasme Hitter - Yonifyer | HOW TO USE - Yonifyer

G-spot Orgasme Hitter - Yonifyer | HOW TO USE

Read more

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Hoe gebruik je Kit van The Oh Collective⁉️ | Tips & Tricks

0 comments

Hoe gebruik je Kit van The Oh Collective⁉️ | Tips & Tricks - Yonifyer

Kit van The Oh Collective, is ontworpen met de diversiteit van verschillende lichamen in gedachten - het is flexibel en kan zich aanpassen aan ieder lichaam en verlangens. Bovendien wordt Kit ook de "moderne rabbit vibrator" genoemd omdat het tegelijkertijd je G-spot en clitoris stimuleert, voor een intensere en bevredigende ervaring. 

Kit is al drie keer uitverkocht en door Cosmopolitan gequote als "De Sensatie van 2022." Ervaar het zelf en ontdek nieuwe plezierervaringen. Ontwikkeld, geselecteerd en getest door mensen met vulva's, voor iedereen!😍

Maar hoe gebruik je Kit?

Je kunt Kit gebruiken voor het stimuleren van de vulva of andere erogene zones, voor penetratie (gspot stimulatie) en voor het ervaren van dubbel genot. Dat laatste kan door de "kattenkop" zo te buigen naar wens dat ze tegelijk de clitoris stimuleert als de G spot. Deze moderne rabbit vibrator heeft namelijk een buigzaam lichaam, speciaal om naar ieders lichaam en wensen aangepast te kunnen worden. Ook is ze waterdicht en dus perfect om mee in bad te nemen of onder de douche!

Tips & Tricks:

Tips & tricks - kit 1

Up & Down

Gebruik het "katten-hoofdje" om langs de vulva te gaan. Stimuleer naast de clitoris, de U-zone en de schaamlippen en ontdek welke plekken allemaal lekker voelen. Het katten-hoofdje vibreert minder intens dan het andere uiterste (waar de motor zit) en is daarom perfect om de opwinding langzaam op te bouwen of voor mensen die erg gevoelig zijn.

 

Sweet Circles

Kies één van de uiterste en maak rondjes om de clitoris heen, dit zal een hoogtepunt garanderen! Kies het kattenhoofdje voor een subtiele stimulatie en het bolvormige uiteinde als je van intensere stimulatie houdt. Switch tussen lichte en harde druk om de citoris te teasen en wild te maken.

Tips & Tricks - Kit 2

In & out

Breng Kit - met de bolvormige kant - in de vagina en beweeg hem in en uit, terwijl je met het vibrerende deel je g-spot probeert te raken. Ontdek vanuit welke hoek je Kit moet bewegen om langs je gevoelige plekjes te komen en ervaar een G-spot orgasme!

Dip & Slide

Breng het kattenhoofdje in en richt hem op de G-spot (op zo'n 3 tot 5 cm diep in de vagina aan de buikwand kant). Buig Kit zo dat het bolvormige deel de clitoris kan aanraken. Beweeg dit gedeelte links rechts langs de clitoris. Ook dit geeft weer dubbel genot, maar dan weer op een andere manier!

Double Pleasure

Breng het bolvormige uiteinden naar binnen en buig het andere gedeelte zo, dat het katten-hoofdje op de clitoris rust. Dit zorgt ervoor dat de G-spot wordt gestimuleerd met diepe vibraties terwijl tegelijk het kattenhoofdje zachtjes op de clitoris door trilt. Dit zorgt dus voor dubbel genot!

Product specificaties:Product specificaties - Kit

4 manieren om je te plezieren met Kit

  1. Verken jouw erogene zones
  2. Verken je posities: lig plat of je rug of je buik, spreid je benen wijd of houd ze gesloten of gekruist. Ontdek wat jij lekker vindt.
  3. Verken samen met jouw partner: gebruik kit tijdens voorspel en stimuleer elkaars erogene zones.
  4. Neem Kit mee onder douche / bad voor nieuwe sensaties

Onderzoek je erogene zones - kit

Ontdek en stimuleer je erogene zones

Gebruik Kit om langs alle erogene zones van je lichaam te gaan en te ondervinden waar je allemaal opgewonden van raakt. Experimenteer met beide kanten om te zien welke het fijnst voor jou stimuleert.

Interne en externe stimulatie - kit

Stimuleer de clitoris zowel extern als intern (g-spot)

Kies voor externe of interne stimulatie, maar beide kan ook! Bekijk onze tips & tricks voor inspiratie!
use for partner play - kit

Gebruik Kit samen met je partner: bij voorspel of tijdens de seks

Kit is niet alleen leuk voor solo-play maar is ook een leuke toevoeging voor tijdens de seks met je partner! Door haar vorm is ze makkelijk erbij te houden, om je clitoris extra stimulatie te geven. Natuurlijk is het ook leuk om je partner ermee te plagen en zijn of haar erogene zones mee langs te gaan!


 

 
Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.