Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Zo kun je seks hebben tijdens je menstruatie - 7 TIPS

0 comments

Zo kun je seks hebben tijdens je menstruatie - 7 TIPS - Yonifyer

Voor de één echt een no go en voor de ander volkomen normaal. Er ligt nog wel een beetje een taboe opt dit onderwerp, omdat er een beetje schaamte om heen hangt en mensen denken dat het onhygiënisch is. Maar toch geeft driekwart van de mannen aan dat ze ook tijdens deze periode wel te porren zijn voor een vrijpartij. Een echte man vaart immers door de rode zee, niet?

Wist je dat… menstruatiebloed absoluut niet onhygiënisch of schadelijk is voor de penis?

Hier onze tips om het in ieder geval zo netjes mogelijk te houden:

 1. Leg een (donkere) handdoek op bed.
  Zo wordt bij eventueel bloedverlies het bloed opgevangen en komt het op deze manier niet op je beddengoed terecht. 
 2. Gebruik een condoom.
  Zo komt de penis niet onder het bloed te zitten, en kan je achteraf makkelijk eventuele bloed van hem ‘afrollen’. Sowieso verstandig om een condoom te gebruiken, want je kan tijdens je menstruatie alsnog zwanger raken of een soa oplopen. 
 3. Gebruik de Beppy tampon spons.
  Dit is een product dat steeds populairder wordt en door veel stelletjes worden gebruikt. De tampon-spons is een zacht flexibel sponsje die je in de vagina kan inbrengen en tijdens de seks kan blijven zitten. Deze spons vangt het bloed op en zal niet voelbaar zijn voor de man. De Beppy sponsjes hebben je in verschillende varianten. Ze heb je bijvoorbeeld de ‘wet’ (natte) tampons die bevochtigd zijn met vagina vriendelijke gel, om het in- en uitbrengen zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. 
 4. Heb seks onder de douche.
  Naast dat het sexy en energie besparend is, kan het water ook nog eens helpen om je bloedstroom te verminderen. Tevens wordt het bloed direct weggespoeld, waardoor jullie minder door hebben dat je menstrueert en kunnen jullie mee genieten van de seks.
 5. Leg een warm, nat wasje of handdoekje in de buurt.
  Zo kun je plekjes waar eventueel bloed op komt schoon vegen tijdens of na de seks. Ook kan je body-wipes bij de hand houden zoals die van Dame products. 
 6. Heb seks in de juiste standjes.
  De missionarispositie of lepeltje-lepeltje zijn geschikte standjes. Als jij als vrouw onderop ligt zal de boel waarschijnlijk schoner blijven dan wanneer je ‘on-top’ zit. 
 7. Doe het tijdens de lichtere dagen.
  Dit is meestal op het einde van de menstruatie. Iedere vrouw weet ongeveer wanneer ze tijdens haar menstruatie het minst bloed. Als je er dus voor wilt zorgen dat het niet een te grote rotzooi wordt, is het slim om het op de dagen dat je het minst bloedt te plannen. Stoort het jou of je partner echter ook niet als er meer bloed stroomt, dan maakt het natuurlijk niet uit!
 8. Ga over tot alternatieve vormen van seks, zoals orale seks, anale seks of seks zonder penetratie.
  Om de rotzooi te minimaliseren, gebruik je dan een menstruatiecup, anticonceptie-sponsje of een tampon. Een ander voordeel is dat je nu de focus voordelig op te clitoris kan liggen en natuurlijk kan de vrouw haar partner ook bevredigden door handmatige of orale stimulatie. 

!!!LET OP: heb nooit seks met een normale tampon in. Deze kan door het stoten steeds dieper schuiven en in de baarmoeder terecht komen, dit kan nare gevolgen hebben!!

Laat in de comments hieronder weten hoe jij over seks tijdens de menstruatie denkt! 

 

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.