Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

7 plekken waar je nóóit seks moet hebben !

0 comments

7 plekken waar je nóóit seks moet hebben ! - Yonifyer

Om af een toe seks te hebben op een gekke plek, kan je seksleven nou eenmaal wat leuker en spannender maken. Toch zijn er ook plekken die je beter kunt vermijden voor een potje seks.
We willen je natuurlijk helemaal niet ontmoedigen om af en toe wat spanning op te zoeken, maar hier een lijstje van plekken die een gevaarlijke afloop zouden kunnen hebben:

1. In de auto - tijdens het rijden
2. Op het strand
3. In de bosjes
4. Onder water
5. Op het werk
6. Op het balkon
7. Overal waar je makkelijk gespot kunt worden

1. In de auto - tijdens het rijden
Dit lijkt me überhaupt bijna onmogelijk en niet chill. Was je toch van plan om dit uit te proberen? Doe maar niet. Seks in de auto, moet je lekker alleen doen als hij stilstaat en de motor uit is. De meerderheid van jullie zal ook wel denken: “wie doet dat nou?”, maar uit onderzoek van de Univeristy of South Dakota hebben 33% van de mannen en 9% van de vrouwen wel eens iets van seksuele activiteiten in de auto gedaan, inclusief echt penetratie. Als je het mij vraagt echt levensgevaarlijk! Deze mensen gaven namelijk eerlijk aan hierbij ook regelmatig te hard te rijden en over de weg te slingeren. Lijkt mij niet erg veilig?

2. Op het strand
“I wanna have sex on the beach, come on…” Nee, doe maar niet! Het klinkt romantisch, maar geloof me… zand tussen je va-jay-jay is alles behalve romantisch. Het kan pijn doen, sneetjes veroorzaken en als afloop een infectie geven. Is dat wat je wilt? Wil en zou jij toch echt een keertje op het strand seks  hebben… regel dan een ligstoel met een zandvrij badlaken ofzo.

3. In de bossen
Het bos lijkt het perfecte plekje voor een spannend vluggertje, niet? Lekker veel beschutting dus niemand die je ziet? Nouja, behalve de wilde dieren en insecten dan. Deze laatste kruipen lekker zonder dat je het weet via je been omhoog…en nestelen zich hoppa lekker op warme plekken zoals…juist! Op plekken waar je ze niet wilt hebben!! Ulgh alleen al een vreselijke gedachte, maar ook dragen deze beestjes vaak ook nog eens nare ziektes met zich mee zoals de ziekte van Lyme. Zo krijg je een soa, maar dan net iets anders.


4. Onder water
Waarom is alles wat romantisch lijkt toch gevaarlijk? Wat kan er nou mis gaan in het water? Geloof me, een hele hoop! Sowieso lijkt me een condoom onder water niet echt te werken, waardoor de kans op een soa of baby groter wordt. Ook verloopt de seks wat stroever doordat het water de vagina droog maakt. Niet alleen zal dit niet fijn voelen, maar daarmee kunnen ook kleine schaafwondjes ontstaan. En had je ook al gedacht aan het chloor wat je flamoes binnen zal gaan... Je hebt vast de geruchten wel eens gehoord over het vacuüm trekken? Jaja dit is waar, die piemelemuis kan vast te komen zitten in jouw poes. Dit noem je: penis captivus. Fijn, dan kunnen jullie 112 bellen zodat de artsen jullie uit elkaar kunnen halen..hoe akward! En als je dit ook nog eens op terrein hebt gedaan wat niet van jullie is, krijg je ook nog een boete en een strafblad aan je laars gelapt! Staat vast leuk.


5. Op je werk
Misschien een leuk verhaaltje om aan je vrienden of vriendinnen te vertellen, maar misschien minder leuk als je betrapt wordt. Tenzij je natuurlijk een hekel hebt aan je baan en ontslagen wilt worden. Maar zeg maar byebye tegen je reputatie en carrière! Tenzij het de baas/basin was, dan krijg je misschien wel promotie;)


6. Op het balkon
Je staat ergens met prachtig uitzicht, geen pottenkijkers en het moment is er. Het lijkt wel een scene uit zo'n erotische roman, maar geloof me... het kan eindigen in een vreselijke horror. Enkele jaren terug zijn er in Londen op deze manier twee studenten om het leven gekomen. Wil jij ook zo eindigen?


7. Overal waar je te makkelijk gespot kan worden
Hoewel het risico om gesnapt te worden ook het gene is wat het voor mensen spannend en interessant maakt, dat snappen we. Maar besef dat we in een tijd leven waar bijna niks onopgemerkt blijft. Naast dat je in sommige landen opgepakt kan worden voor seks in openbare ruimtes, kan je ook ergens op het internet belanden. En iets wat eenmaal op het internet staat, kan nooit meer helemaal verwijderd worden.

Nogmaals, we willen jullie absoluut niet ontmoedigden om spannende dingen uit te proberen en het is dus absoluut niet erg om een keer buitenhuis seks te hebben. Maar denk er wel even over na of het een verstandige plek is en wat de eventuele gevaren zouden kunnen zijn!

Wat is de gevaarlijkste plek waar jij wel eens seks hebt gehad?

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.