Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

14 Masturbatie Tips voor Vrouwen: Haal het Meeste uit je Plezier!

0 comments

14 Masturbatie Tips voor Vrouwen: Haal het Meeste uit je Plezier! - Yonifyer

Masturbatie is een natuurlijk en gezond onderdeel van seksualiteit. Het stelt ons in staat om ons eigen lichaam te verkennen, plezier te ervaren en te ontspannen.

Wanneer het gaat om zelfgenot, is er geen handleiding die voor iedereen werkt. Ieder individu is uniek en heeft zijn eigen voorkeuren en verlangens. Maar er zijn wel een aantal tips die je kunnen helpen om het meeste uit je masturbatie-sessies te halen.

In dit artikel delen we waardevolle adviezen en technieken die je kunt gebruiken om jouw genot naar nieuwe hoogten te brengen.

 De invloed van opwinding op het orgasme

1. Start het verlangen

Om een bevredigende masturbatie-sessie te hebben, is het belangrijk om in de juiste mindset te komen. Neem de tijd om jezelf op te winden voordat je begint met aanraken. Dit kan bijvoorbeeld door erotische literatuur of porno te lezen of kijken, fantasieën te verkennen of erotische gedachten toe te laten. Door het creëren van een sterke seksuele spanning kun je intensere orgasmes ervaren.

Opwinding is namelijk van essentieel belang om seksueel genot te ervaren en uiteindelijk een orgasme te bereiken.


De invloed van opwinding op het orgasme

Opwinding speelt een cruciale rol bij het bereiken van een orgasme bij vrouwen. Tijdens seksuele stimulatie neemt de opwinding geleidelijk toe totdat het hoogtepunt wordt bereikt in de vorm van een orgasme. Het is belangrijk op te merken dat opwinding niet alleen fysiek, maar ook mentaal plaatsvindt.

Fysiek gezien zorgt opwinding voor het samentrekken van bepaalde spieren in en rondom de geslachtsorganen. Deze spiersamentrekkingen zijn essentieel voor het ervaren van plezierige sensaties die leiden tot een orgasme. Daarnaast kan opwinding ook bijdragen aan een verhoogde gevoeligheid van de erogene zones, waardoor stimulatie nog intenser wordt.

Op mentaal niveau speelt opwinding een rol bij het creëren van de juiste mindset voor seksueel genot. Het kan helpen om los te laten, jezelf volledig over te geven aan het moment en eventuele afleidingen of stress buiten te sluiten. Mentale opwinding kan ervoor zorgen dat je meer in contact staat met je lichaam en de sensaties die je ervaart tijdens seksuele activiteit.

Hoe vergroot je opwinding?

Voor vrouwen die moeite hebben met het bereiken van een orgasme, kan het vergroten van de opwinding een belangrijke stap zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit te doen: 

 1.  Zorg voor een ontspannen en comfortabele omgeving:

  Een rustige en intieme setting kan helpen om in de juiste stemming te komen.

   

 2. Neem de tijd: 

  Neem voldoende tijd om je lichaam te verkennen en op een speelse en sensuele manier.

 3. Verken je eigen lichaam: 

  Leer je eigen lichaam kennen door masturbatie. Dit kan helpen om te ontdekken wat jou opwindt en wat werkt voor jou tijdens seksuele activiteit met een partner.

 4. Experimenteer met verschillende stimulatiemethoden: 

  Probeer verschillende vormen van stimulatie, zoals clitorale stimulatie, vaginale stimulatie of een combinatie van beide, om te ontdekken wat het meest plezierig voor jou is.

Het vergroten van de opwinding vereist ook geduld en begrip. Het is belangrijk om te onthouden dat iedere vrouw anders is en dat het bereiken van een orgasme tijd kan kosten. Het gaat erom elkaar te verkennen, grenzen te respecteren en open te staan ​​voor nieuwe ervaringen.

erogene-zones-ontdekken

2. Verken je hele lichaam

Masturbatie gaat niet alleen over stimulatie van de geslachtsdelen, maar ook over het ontdekken en verwennen van andere erogene zones op je lichaam. Probeer verschillende aanrakingstechnieken op plekken zoals de borsten, tepels, nek, binnenkant van de dijen en billen. Door aandacht te besteden aan deze gebieden kun je jouw genot vergroten en nieuwe sensaties ontdekken.

Wat zijn erogene zones precies?

Erogene zones zijn delen van het lichaam die buitengewoon gevoelig zijn voor seksuele prikkels. Wanneer deze gebieden worden gestreeld, gekust of op een andere manier gestimuleerd, kan dit leiden tot intense opwinding en plezier. Elke persoon is anders en heeft verschillende erogene zones, maar over het algemeen zijn er een aantal veelvoorkomende plekjes die bij veel vrouwen voor genot zorgen.

Welke erogene zones hebben vrouwen?

1. De lippen: 

De lippen behoren tot de meest gevoelige delen van het lichaam. Een sensuele zoen kan een krachtige stimulans zijn om de passie te ontsteken.

2. De nek: 

Een zachte kus of lik in de nek kan bij veel vrouwen voor kippenvel zorgen en hen direct in de stemming brengen.

3. De borsten: 

Borsten hebben vaak een sterke aantrekkingskracht en kunnen erg gevoelig zijn. Strelen, kneden of likken aan de tepels kan voor intense opwinding zorgen.

4. De binnenste dijen: 

Het gebied tussen de bovenbenen is uiterst gevoelig en kan met zachte strelingen of kussen een gevoel van verlangen opwekken.

5. De clitoris: 

De clitoris is het meest gevoelige deel van het vrouwelijke geslachtsorgaan en is vaak essentieel voor seksueel plezier. Door de clitoris te stimuleren met behulp van vingers, mond of speeltjes, kunnen vrouwen intense orgasmes ervaren.

6. De G-spot: 

Gelegen aan de binnenkant van de vagina, ongeveer 2-3 centimeter diep, is de G-spot een erogene zone die bij veel vrouwen voor intens genot kan zorgen. Door gerichte stimulatie kan dit gebied leiden tot krachtige orgasmes.

7. De billen: 

Het strelen, knijpen of kussen van de billen kan voor veel vrouwen een bron van opwinding zijn en bijdragen aan intensere sensaties tijdens seksuele activiteiten.

Hoe kun je erogene zones verkennen en stimuleren?

Elke vrouw is uniek en heeft haar eigen voorkeuren als het gaat om erogene zones. Wat voor de één werkt, hoeft niet per se hetzelfde effect te hebben op een ander. Het belangrijkste is open communicatie tussen partners en het ontdekken wat elkaar opwindt.

1. Verkenning: 

Neem de tijd om  je lichaam te verkennen en ontdek welke plekjes extra gevoelig zijn voor stimulatie. Probeer verschillende aanrakingen, kussen en strelingen om te ontdekken wat het meeste genot brengt.

2. Experimenteer met speeltjes: 

Er zijn talloze seksspeeltjes op de markt die kunnen helpen bij het stimuleren van erogene zones. Van vibrators tot tepelklemmen, er is voor elk wat wils. Zorg ervoor dat je samen met je partner comfortabel bent met het gebruik van speeltjes en respecteer elkaars grenzen.

3. Variatie: 

Afwisseling kan de sleutel zijn tot intense seksuele ervaringen. Probeer verschillende technieken, posities en locaties om de opwinding te vergroten.

5. Vergeet de mentale stimulatie niet: 

Seksuele prikkels gaan niet alleen over fysieke aanrakingen, maar ook over mentale opwinding. Creëer een sfeer van intimiteit en vertrouwen in je relatie, waarin je elkaar kunt laten weten wat je verlangens zijn.

natuurlijk-glijmiddel-motion-lotion

3. Gebruik glijmiddel

Een goede smering is essentieel voor een comfortabele en plezierige masturbatie-ervaring. Glijmiddel kan helpen om wrijving te verminderen en het gevoel te verbeteren. Kies een glijmiddel op basis van water, siliconen of olie, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Experimenteer met verschillende soorten en ontdek wat het beste werkt voor jou.

Hoe kan glijmiddel het masturberen verbeteren? 

Glijmiddel is niet alleen voor partners, maar kan ook een geweldige toevoeging zijn aan soloseks


1. Zorgt voor een soepel verloop:

Het verminderen van wrijving is essentieel om ongemak of irritatie tijdens het masturberen te voorkomen. Door wat glijmiddel toe te voegen, kun je genieten van een zijdezachte en moeiteloze ervaring. Het zorgt voor een gladdere beweging en voorkomt dat de huid geïrriteerd raakt door herhaalde wrijving. 


2. Helpt je nieuwe sensaties en stimulatiepunten te verkennen:

Veel soorten glijmiddelen op de markt hebben speciale formules die extra prikkelingen bieden, zoals verwarmende of tintelende sensaties. Deze kunnen je masturbeerervaring naar een heel nieuw niveau tillen en je laten kennismaken met plezier dat je nog nooit eerder hebt ervaren. 


3. Kan verschillende masturbatietechnieken gemakkelijker en aangenamer:

Of je nu houdt van snelle bewegingen, langzame strelingen of een combinatie van beide, glijmiddel kan helpen om je handelingen soepeler en efficiënter te maken. Het kan ook de sensatie intensiveren, waardoor je sneller tot een orgasme kunt komen als dat is waar je naar op zoek bent. 


4. Het helpt bij het creëren van een meer ontspannen mentale staat: 

Soms kan stress of spanning het moeilijker maken om opgewonden te raken en te genieten van masturbatie. Door glijmiddel toe te voegen, kun je die zorgen loslaten en je volledig concentreren op het plezier dat voorhanden is.


Welke soorten glijmiddel zijn er?

Het mooie van glijmiddel is dat er zoveel verschillende varianten zijn om uit te kiezen. 


1. Waterbasis Glijmiddelen:

Dit is vaak de meest veelzijdige optie en kan veilig worden gebruikt met condooms en alle soorten seksspeeltjes. Deze zijn wat dunner van textuur en meer vergelijkbaar met je eigen vaginale vocht.3. Siliconen Glijmiddelen:

Deze  gaan langer mee en hebben minder her applicaties nodig. Deze zijn wat dikker en kleveriger van textuur. Het is belangrijk om te weten dat als je seksspeeltje van silicone is gemaakt, je dit glijmiddel niet erbij kunt gebruiken. Gebruik je silicone glijmiddel op een silicone speeltje, dan kan het materiaal aangetast worden. 3. Hybride glijmiddelen:

Deze combineren de voordelen van water- en siliconen glijmiddelen.

Vergeet niet dat elk individu uniek is, dus het kan wat experimenteren vergen om het juiste glijmiddel voor jouw behoeften te vinden. Probeer verschillende merken, formules en texturen uit om te ontdekken wat jouw favoriet is. Sommige mensen geven de voorkeur aan een dikkere consistentie voor extra smering, terwijl anderen liever iets dunner willen voor meer wrijving.

Dus waar wacht je nog op? Probeer het zelf uit en geniet van de voordelen van glijmiddel bij het masturberen!


4. Begin van buitenaf en werk langzaam naar binnen

Als je begint met masturberen, begin dan met het stimuleren van de buitenste delen van je geslachtsorganen, zoals de schaamlippen of de eikel. Verken verschillende aanrakingstechnieken en bouw geleidelijk aan meer opwinding op voordat je dieper gaat. Dit kan helpen om de spanning op te bouwen en intensere orgasmes te ervaren.

De kracht van opbouw:

Vaak zijn we geneigd om direct te focussen op de genitale stimulatie tijdens masturbatie. We willen immers snel tot een orgasme komen. Maar door de tijd te nemen voor een langzame opbouw, kunnen we onszelf openstellen voor nieuwe sensaties en intensere orgasmes.

lichaam-strelen-erogene-zones-externe-stimulatie

Stap 1: Beginnen met externe stimulatie:

In plaats van meteen in actie te komen, kun je beginnen met externe stimulatie zoals strelen en masseren van verschillende delen van je lichaam. Verken je nek, borstkas, buik, dijen - elk gebied dat gevoelig is voor aanraking. Dit zal niet alleen helpen om je in een staat van ontspanning te brengen, maar ook om de bloedtoevoer naar je geslachtsdelen te vergroten.

Verken je erogene zones:

Als je eenmaal ontspannen bent en opgewonden begint te raken, is het tijd om je aandacht te verleggen naar je erogene zones. Dit kunnen gebieden zijn zoals de tepels, binnenkant van de dijen of de perineum. Door deze plekken langzaam en sensueel aan te raken, kun je een toenemend gevoel van opwinding ervaren.


externe-stimulatie-vulva-clitoris

Stap 2: Introduceer genitale stimulatie:

Nu is het moment gekomen om de focus naar je genitaliën te verplaatsen. Begin met zachte strelingen over de buitenste schaamlippen of rondom de eikel van de penis. Neem de tijd om verschillende technieken uit te proberen - cirkelvormige bewegingen, op en neer bewegen of zachtjes knijpen - totdat je diegene vindt die jou het meeste plezier geeft.

interne-stimulatie-penetratie-g-spot

Stap 3: Dieper gaan:

Naarmate de opwinding stijgt, kun je geleidelijk dieper gaan met penetratie. Dit kan betekenen dat je één of meerdere vingers inbrengt bij vrouwen of dat mannen experimenteren met anale stimulatie. Het belangrijkste is dat je luistert naar wat jouw lichaam prettig vindt en waar jij comfortabel mee bent.

Door bewust te werken van buitenaf naar binnen toe tijdens masturbatie, kun je nieuwe sensaties ontdekken en intensere orgasmes ervaren. Het kost misschien wat meer tijd en geduld, maar de beloning is de moeite waard. Experimenteer met verschillende technieken en ontdek wat voor jou het beste werkt. Geniet van het proces en geef jezelf toestemming om volledig te genieten van je seksualiteit.


dubbele-stimulatie-clitoris-g-spot

5. Probeer penetratie en clitoris stimulatie tegelijk

Voor mensen met een vagina kan het combineren van penetratie met clitoris stimulatie zeer plezierig zijn. Gebruik bijvoorbeeld je vingers of een seksspeeltje zoals de Tarzan Vibrators om inwendige stimulatie te bereiken terwijl je ook de clitoris blijft verwennen. Dit kan leiden tot diepere orgasmes en intense genot.

Voordelen van duo-stimulatie:

Wat zijn dan precies de voordelen van duo-stimulatie? 

 1. Het leidt het tot intensere orgasmes.

  Door gelijktijdige stimulatie van meerdere erogene zones wordt de seksuele opwinding versterkt, wat resulteert in krachtigere en langdurigere climaxen. Dus als je op zoek bent naar een meeslepende ervaring die je helemaal wegblaast, dan is duo-stimulatie zeker iets voor jou!

 2. Het kan leiden tot nieuwe sensaties en ontdekkingen.

  Door verschillende erogene zones tegelijkertijd te stimuleren, kun je verrassende plezierpunten vinden die je misschien nog niet eerder had ontdekt. Het kan een hele nieuwe dimensie toevoegen aan je seksuele beleving en zorgen voor spannende experimenten in zelfontdekking.

 3. Kan je seksleven met je partner verrijken.

  Samen experimenteren met duo-stimulatie kan leiden tot nieuwe hoogtepunten in jullie intieme momenten en de band tussen jullie versterken. Dus waarom niet eens samen op ontdekkingsreis gaan?

 

Nu hoor ik je denken: "Oké, klinkt allemaal goed, maar hoe begin ik eraan?" Wel, er zijn verschillende seksspeeltjes speciaal ontworpen voor duo-stimulatie, zoals vibrators met dubbele stimulatie of cockringen met clitorisstimulators. Deze speeltjes kunnen je helpen om de juiste plekjes te bereiken en optimaal te genieten van de voordelen van duo-stimulatie.

Dus waar wacht je nog op? Neem de tijd om jouw solo-avonturen naar een hoger niveau te tillen en ontdek de opwindende wereld van duo-stimulatie! Het biedt niet alleen intensere orgasmes en nieuwe sensaties, maar kan ook een spannend element toevoegen aan jouw seksleven. Dus wees avontuurlijk, exploreer jouw lichaam en geniet dubbel zoveel van het plezier!

mentaal-plezier-masturberen

6. Wees aanwezig

Masturbatie is niet alleen fysiek, maar ook mentaal plezierig. Probeer tijdens het masturberen bewust aanwezig te zijn in het moment en richt je aandacht op de sensaties die je voelt. Vergeet even de dagelijkse beslommeringen en geef jezelf volledig over aan het genot. Dit kan de intensiteit van je orgasmes vergroten.


massage-kaars-olie-geur-dame-products

7. Maak gebruik van al je zintuigen

Om je masturbatie-sessie nog intenser te maken, kun je alle zintuigen betrekken bij jouw plezier. Luister naar opwindende muziek of erotische audio, maak gebruik van geurkaarsen of oliën met een afrodiserend effect, en creëer een omgeving die visueel stimulerend is. Door al je zintuigen te prikkelen, kun je jouw genot naar nieuwe hoogten brengen.

relax-take-your-time

8. Neem de tijd

Rush niet door jouw masturbatiesessie heen, maar neem de tijd om te verkennen wat voor jou werkt. Experimenteer met verschillende technieken en ontdek wat jou het meeste plezier geeft. Masturbatie is geen race; het gaat erom dat jij kunt genieten van elk moment.


verschillende-vinger-technieken

9. Probeer verschillende technieken

Er zijn talloze masturbatietechnieken die je kunt uitproberen om nieuwe sensaties te ontdekken en variatie toe te voegen aan jouw plezier. Experimenteer bijvoorbeeld met cirkelbewegingen, kloppende bewegingen of wrijvende bewegingen op verschillende snelheden en drukpunten. Je zult versteld staan van hoeveel er te ontdekken valt.De drie populairste clitoris stimulatie technieken:


1. Cirkelen:

Deze techniek houdt in dat je zachtjes met je vingers rondjes maakt rond de clitoris en de binnenste schaamlippen. Het idee hierachter is om een constante stimulatie te bieden die kan leiden tot intense sensaties. Begin langzaam en voer geleidelijk het tempo op. Het draait allemaal om het vinden van de juiste ritmes die je naar nieuwe hoogtes zal brengen.


2. Wrijven 

Een techniek waarbij je druk uitoefent op specifieke gebieden van de vagina met behulp van je vingers of handpalm. Dit kan gedaan worden door zachte wrijvende bewegingen te maken over de clitoris, schaamlippen of G-spot. Experimenteer met verschillende drukniveaus en snelheden totdat je precies vindt wat werkt.


3. Kloppen

Een iets avontuurlijkere techniek die sommige vrouwen als zeer plezierig ervaren. Hierbij gebruik je je handpalm of vingers om zachte tikjes uit te delen op de clitoris, schaamlippen of andere gevoelige plekjes. Het ritmisch kloppen kan een intens prikkelend gevoel creëren dat haar in extase kan brengen. Wees voorzichtig en begin met zachte tikjes, waarbij je geleidelijk de kracht en snelheid verhoogt naarmate ze meer opgewonden raakt.

verschillende-masturbatie-posities

10. Speel met verschillende posities

Een van de gemakkelijkste manieren om je masturbatieroutine spannender te maken, is door te experimenteren met verschillende posities. Probeer bijvoorbeeld eens op je buik te liggen en wrijf over je geslachtsdelen tegen het matras of kussen aan. Of ga op handen en knieën zitten en gebruik een speeltje of je eigen vingers terwijl je heen en weer beweegt. Door nieuwe posities uit te proberen, kun je sensaties ontdekken die je nog nooit eerder hebt ervaren. Liggend op je rug is misschien wel de meest standaard positie voor masturberen, maar het kan lonend zijn om andere posities uit te proberen. 


viberator-shoppen-online-sexshop

11. Probeer een (nieuw) seksspeeltje

Seksspeeltjes kunnen een geweldige toevoeging zijn aan je solo-seksroutine. Er zijn talloze speeltjes beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen, van vibrators tot masturbators en alles daartussenin. Probeer eens een nieuw speeltje uit dat je fantasie prikkelt. Of het nu gaat om een clitorisstimulator, een prostaatmassager of een penisring, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het gebruik van seksspeeltjes kan je plezier vergroten en nieuwe sensaties ontdekken die je handen alleen niet kunnen bieden. Of je nu kiest voor een vibrator, dildo, stimulator of ander speeltje, ze kunnen nieuwe sensaties en prikkels bieden waar je nog nooit eerder van hebt genoten. Neem de tijd om verschillende speeltjes te verkennen en vind degene die het beste bij jou past.

edging-orgasme

 

12. Probeer edging

Edging is een techniek waarbij je op het punt van orgasme komt en vervolgens stopt voordat het orgasme plaatsvindt. Door herhaaldelijk te spelen met dit randje van plezier, kun je uiteindelijk genieten van een intenser orgasme wanneer je besluit om los te laten. Deze techniek vereist wat zelfbeheersing, maar kan de moeite waard zijn als je op zoek bent naar een krachtiger climax. Neem de tijd om te luisteren naar je lichaam en verken deze spannende vorm van zelfbevrediging.

Wat is edging precies?

Edging, ook wel bekend als orgasm control of peaking, is een seksuele techniek waarbij je bewust dicht bij het punt van orgasme komt, maar het net op tijd stopt voordat het daadwerkelijk plaatsvindt. 

Wat is het doel van edging?

Het doel van edging is om de seksuele spanning op te bouwen en het plezier te verlengen door herhaaldelijk te stoppen en weer opnieuw te beginnen. Door dit proces meerdere keren te herhalen, kan de uiteindelijke ontlading veel intenser worden.

Hoe werkt edging?

Het principe achter edging is eenvoudig: wanneer je merkt dat je bijna klaarkomt, stop dan met stimulatie. Dit kan variëren van masturbatie tot geslachtsgemeenschap. Wanneer de opwinding afneemt en je het gevoel hebt dat je kunt doorgaan zonder direct klaar te komen, kun je weer beginnen met stimuleren. Herhaal dit proces meerdere keren totdat je klaar bent om tot een hoogtepunt te komen.

Waarom moet jij echt een keer edging proberen?

Edging biedt verschillende voordelen die je seksuele ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen:

1. Intensere orgasmes: 

Door de opbouw van seksuele spanning en het uitstellen van het orgasme, kan de uiteindelijke ontlading veel intenser aanvoelen. Dit kan leiden tot langdurige golven van plezier en een verhoogd gevoel van voldoening.


2. Verhoogde controle: 

Edging stelt je in staat om meer controle te hebben over je orgasmes. Door bewust te leren wanneer je moet stoppen en weer moet beginnen, kun je het moment van climax beter beheersen en eventueel zelfs meerdere orgasmes bereiken.


3. Verbeterde communicatie: 

Edging kan ook helpen bij het verbeteren van communicatie tussen jou en je partner(s). Het vergt openheid en eerlijkheid om aan te geven wanneer je dicht bij een orgasme bent en wanneer je wilt stoppen of doorgaan. Dit kan leiden tot een betere samenwerking en begrip tussen geliefden.

Hoe begin ik met edging?

Als je geïnteresseerd bent om edging uit te proberen, zijn hier een paar tips om mee te beginnen:

1. Bouw de opwinding rustig op: 

Begin met langzame, sensuele stimulatie om de opwinding geleidelijk op te bouwen. Neem de tijd om elk plezierig moment volledig te ervaren voordat je verder gaat.


2. Luister naar je lichaam:

 Let goed op de signalen die je lichaam geeft wanneer je dicht bij een orgasme komt. Leer deze signalen herkennen, zodat je weet wanneer je moet stoppen of doorgaan.


4. Experimenteer met verschillende technieken: 

Er zijn verschillende manieren om edging toe te passen, dus wees niet bang om te experimenteren. Probeer bijvoorbeeld verschillende stimulatiemethoden, zoals handmatige stimulatie of gebruik van seksspeeltjes.


5. Geniet van het moment: 

Edging draait om het verkennen en genieten van seksuele plezier op een nieuwe manier. Dus vergeet niet om te ontspannen, te genieten en het proces te omarmen.


vrouwelijke-bekkenbodemspieren-kegeloefeningen

13. Gebruik je bekkenbodemspieren

Je bekkenbodemspieren spelen een belangrijke rol bij seksuele opwinding en orgasmes. Door bewust deze spieren aan te spannen tijdens masturbatie, kun je de sensaties intensiveren en meer controle krijgen over je orgasmes. Probeer tijdens het masturberen af en toe bewust deze spieren samen te knijpen en los te laten terwijl je geniet van stimulatie. Je zult merken dat dit kan leiden tot diepere sensaties en meer intense hoogtepunten. 

Wat zijn Bekkenbodemspieren?

De bekkenbodem is een groep spieren die zich bevindt aan de onderkant van het bekkengebied. Deze spieren ondersteunen de organen in het bekken, zoals de blaas, baarmoeder en darmen. Ze zijn verantwoordelijk voor het beheersen van de urine- en ontlastingsfuncties, evenals voor seksuele functies.

Waarom zijn Sterke Bekkenbodemspieren Belangrijk?

Een sterke bekkenbodem biedt vele voordelen, waaronder betere controle over de blaas en darmen. Maar wat veel mensen niet weten, is dat deze spieren ook direct verbonden zijn met seksuele genot. Hier volgen enkele redenen waarom sterke bekkenbodemspieren kunnen leiden tot betere orgasmes:

 1. Verbeterde Bloedcirculatie: 
  Wanneer je je bekkenbodemspieren aanspant tijdens het vrijen, wordt de bloedtoevoer naar het genitale gebied verhoogd. Dit resulteert in een betere doorbloeding en gevoeligheid, wat kan leiden tot intensere orgasmes.

 2. Verhoogde Gevoeligheid: 
  Sterke bekkenbodemspieren zorgen voor meer druk op de erogene zones, waardoor de gevoeligheid toeneemt. Dit kan leiden tot meer plezier en intensere orgasmes.

 3. Betere Spiercontracties: 
  Tijdens een orgasme trekken de bekkenbodemspieren samen. Hoe sterker deze spieren zijn, hoe krachtiger en intenser de samentrekkingen zullen zijn. Dit kan resulteren in langdurigere en bevredigendere orgasmes.

Hoe Train je Bekkenbodemspieren?

Gelukkig kunnen bekkenbodemspieren worden getraind, net zoals elke andere spiergroep in ons lichaam. Hier zijn een paar oefeningen die je kunt doen om je bekkenbodem te versterken:

 1. Kegel Oefeningen: 
  Kegeloefeningen zijn een effectieve manier om de bekkenbodem te trainen. Om ze uit te voeren, span je de spieren rondom je anus en vagina aan alsof je probeert urine of gas tegen te houden. Houd deze spanning vijf seconden vast en ontspan dan vijf seconden. Herhaal dit tien keer, drie keer per dag.

 2. Bekkenlifts: 
  Ga op je rug liggen met gebogen knieën en voeten plat op de grond. Span je bekkenbodemspieren aan en til je heupen langzaam omhoog. Houd deze positie vijf seconden vast en laat dan je heupen weer zakken. Herhaal dit tien keer, drie keer per dag.

 3. Gebruik van Kegel Trainers: 
  Er zijn ook speciale kegel trainers beschikbaar die je kunnen helpen bij het trainen van je bekkenbodemspieren. Deze trainers bieden weerstand tijdens de oefeningen en kunnen de resultaten versnellen.

Het is belangrijk om consistent te zijn in het trainen van je bekkenbodemspieren. Net zoals elke andere spiergroep, vergt het tijd en toewijding om resultaten te zien. Maar geloof me, het zal zeker de moeite waard zijn!

Meer over bekkenbodemspieren weten? Lees dan 'Wat zijn de bekkenbodemspieren'

​​grinding-in-bed-masturbation

14. Beweeg met je lichaam mee in het ritme van de vibraties

Als je een speeltje met vibraties gebruikt, probeer dan mee te bewegen op het ritme van de trillingen. Dit kan variëren van subtiele heupbewegingen tot meer intensieve bewegingen. Door in harmonie te bewegen met de vibraties kun je de stimulatie versterken en jezelf nog meer plezier bezorgen. Experimenteer met verschillende snelheden en patronen om te ontdekken wat jou het meest opwindt.


Conclusie:

Het belangrijkste is dat je open-minded bent en bereid bent om te experimenteren met verschillende technieken en benaderingen. Luister naar je eigen lichaam en wees niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Door aandacht te besteden aan jouw eigen verlangens en behoeften, kun jij het maximale uit jouw masturbatie-ervaring halen.

Onthoud dat masturbatie een persoonlijke ervaring is en dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft. Deze tips kunnen dienen als inspiratie om nieuwe dingen uit te proberen, maar luister altijd naar je eigen lichaam en doe waar jij je comfortabel bij voelt. Geniet van het moment en geef jezelf toestemming om te experimenteren en plezier te ervaren op jouw eigen manier.

Dus ga aan de slag, wees avontuurlijk en ontdek nieuwe technieken die passen bij jouw behoeften en verlangens. Masturbatie is niet alleen gezond, maar kan ook een bron van plezier, ontspanning en zelfontdekking zijn.


💭 Heb jij nog wat tips om om te delen? Deel ze hieronder (anoniem) in de comments!

 

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.