Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Product Review - Toupie Clitoris Vibrator

0 comments

Product Review - Toupie Clitoris Vibrator - Yonifyer

Eerlijke Product Review 

Vandaag bespreken we mijn eerlijke ervaring en mening over de clitoris vibrator Toupie. Ik hoop jullie zo te inspireren en informeren om een beter beeld te krijgen over dit speeltje en makkelijker een keuze te maken bij de aankoop van een nieuw seksspeeltje. Ik ben in deze review 100% eerlijk over mijn ervaring en mening.


Introductie Toupie

Toupie, is de unieke clitoris vibrator van het Franse merk Puissante. Dat ik het woord uniek gebruik, spreekt al voor zich. Want wees nou eerlijk, heb je ooit een vibrator in zo'n vorm gezien? Het lijkt wel speelgoed. Nou ja, dat is het natuurlijk ook, maar dan voor volwassenen.

Oké, om heel eerlijk te zijn had ik hele lage verwachtingen van Toupie. Toen ik de vorm zag dacht ik: "Oké, wat moet je ermee?" en "Hoe gaat dit kleine object met zijn tol-vorm mij nou (genoeg) plezier geven?". Toch wilde ik Toupie een eerlijke kans geven, omdat het merk mij heel erg aanspreekt en ik een super leuke zoom-meeting met ze heb gehad waarin het heel erg klikte.

 

Het uitpakken:

Puissante was zo vriendelijk om Toupie en Coco op te sturen zodat ik deze kon uitproberen en geïnteresseerd was deze te verkopen. Toen de speeltjes er eindelijk waren, heb ik meteen de doos uitgepakt. Wat me allereerst opviel was de mooie verpakking. De speeltjes worden geleverd in een blauwe klapdoos met hun logo erop en de functies erop vermeld. Als je hem openklapt staat er "Go Love Yourself", wat ik al een hele leuke toevoeging vond. 

 


package-toupie-review
package-toupie-groen

 

Toen ik het doosje openmaakte werd mijn enthousiasme nog groter. Aan de binnenkant van de doos lag het speeltje mooi gepresenteerd en las ik de tekst "Eat, drink, Masturbate", wat ik heel leuk vond. Onder het speeltje vond ik de USB-oplaadkabel, een uitgebreide productbeschrijving en een super mooi opbergzakje. Dat vind ik altijd een leuke toevoeging.  


inhoud-package-toupiepackage-inhoud-toupie-vibrator

Kenmerken:

De productbeschrijving is zowel in het Frans als in het Engels en geeft uitgebreide informatie over hoe het speeltje functioneert, welke functies het heeft en tips voor gebruik. Nu we het toch over de functies hebben... Toupie heeft 10 vibratie-intensiteiten, is waterdicht en gemaakt van medische siliconen voor extra zachtheid en veiligheid voor de huid en slijmvliezen. Verder is Toupie oplaadbaar via de meegeleverde USB-kabel en wordt er een 2-jaar garantie geboden.


productbeschrijving-toupie

 

Waarvoor kan je Toupie gebruiken?

Dit speeltje is bedoeld voor externe stimulatie. Je kan deze vibrator dus gebruiken om de vulva te stimuleren maar ook andere erogene zones zoals de tepels.


Mijn ervaring en mening

Oké, nu mijn eerlijke ervaring en mening over dit unieke speeltje. Tot mijn verbazing was het tol-vormige design inderdaad heel handig om vast te houden en te gebruiken. Ook klopt het dat dit speeltje extreem zacht aanvoelt. Misschien wel het zachtste speeltje die ik ooit heb gevoeld. Het bolletje onderaan de tol is super zacht en kan makkelijk worden ingedrukt met je vinger. 

toupie-vibratorclitoris-vibrator-toupie

 

Het aanzetten van Toupie ging heel makkelijk door op het plus-knopje te drukken en begon met testen. De eerste paar intensiteiten waren voor mij persoonlijk te laag en deden niet veel voor me. Maar toen ik hem op de hogere intensiteiten (rond 8-9) zette, werd ik enthousiast. Dit voelde heel goed. 

Wat ik heel fijn vond, was dat de trillingen van het speeltje niet door mijn vingers heen trilden, wat soms bij andere vibrators irritant kan voelen. Ook is Toupie echt super stil in gebruik. 

De eerste keer was het even ontdekken hoe ik hem moest gebruiken, dus begon ik met het strelen van mijn schaamlippen en plagerig om mijn clitoris heen te cirkelen. Dit laatste voelde vooral super fijn. Je voelt heel rustig de opwinding opbouwen en dat het steeds lekkerder gaat voelen. 

De allerfijnste techniek vond ik om dus met het bolletje van de tol om mijn clitoris heen te cirkelen, dat voelt echt a-maaaazing! En op een gegeven moment ben ik me daarop gaan focussen. Ook is het aan te raden om af te wisselen met de druk die je uitoefent, dit maakt het nog extra lekker. 

Je voelt langzaam de spanning opbouwen en de sensaties sterker worden, wat eigenlijk veel fijner is dan gelijk heel hard gaan en binnen een seconde klaarkomen. 

Nu komen we bij het orgasme en wauw, ik ben echt verrast. Het orgasme was super intens en het lekkere gevoel hield heel lang aan. Net zoals de opwinding met dit speeltje langzaam wordt opgebouwd, zorgt ervoor dat het orgasme langer voelt.

Dit is eigenlijk logisch, want dit speeltje geeft je hetzelfde gevoel als bij edging (het principe waarbij je je orgasme bewust zo lang mogelijk uitstelt door steeds te stoppen als je op het randje van je orgasme komt). Hoe langer je doet, hoe intenser het orgasme wordt.

Na het eerste gebruik wist ik het gelijk zeker. Dit speeltje hoort zeker in mijn top 5 en is absoluut mijn nummer 1 als het gaat om echt alleen de gerichte clitoris vibrators. Mijn tweede, derde en andere gebruiken werden nog beter. Deze keer had ik er ook glijmiddel bij gebruikt, wat het nog lekkerder maakte omdat het bolletje makkelijk over mijn clitoris gleed. Daarbij vind ik het leuk dat Toupie een compact formaat heeft en niet direct herkenbaar is als seksspeeltje.


Eindoordeel

Voor beginners is dit speeltje helemaal een aanrader. Hij ziet er niet intimiderend uit en geeft je de mogelijkheid om jezelf te leren kennen en te heroriënteren op je lichaam, emoties en sensaties, alles in een rustig tempo.

 

Ook voor vrouwen die beneden heel gevoelig zijn is dit speeltje een aanrader, omdat de intensiteit geleidelijk opgebouwd kan worden. Verder is hij door zijn compacte formaat en discrete vorm makkelijk mee te nemen, zelfs als je kinderen hebt hoef je niet bang te zijn dat ze iets geks vinden. 

Daarentegen is dit speeltje misschien niet geschikt voor vrouwen die van zeer intense vibraties houden of die graag gepenetreerd worden. Hoewel... de hoogste intensiteit toch wel erg goed en het langzaam toewerken naar een orgasme een veel bevredigender gevoel geeft dan bij intense stimulatie waarbij je binnen 1 seconde klaarkomt.


Tot slot

Toupie heeft me absoluut verrast en ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een unieke clitoris vibrator met subtiele en intense vibraties. Hoewel de prijs misschien iets hoger ligt dan bij sommige andere compacte clitoris vibrators op de markt, vind ik persoonlijk dat de kwaliteit en prestaties van de Toupie dit meer dan rechtvaardigen.

Ik hoop dat deze review je heeft geholpen om een beter beeld te krijgen van de Toupie Clitoris vibrator. Onthoud dat mijn mening gebaseerd is op mijn persoonlijke ervaring, en dat iedereen verschillende voorkeuren heeft als het gaat om seksspeeltjes. Doe dus altijd je eigen onderzoek en kies het speeltje dat het beste bij jou past.

Probeer het zelf uit en ontdek de mogelijkheden met Toupie!

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.