Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Hoe moet ik rimmen of kontlikken? Lees onze gids

0 comments

Hoe moet ik rimmen of kontlikken? Lees onze gids - Yonifyer
Zelfs de meest onwaarschijnlijke lichaamsdelen kunnen intens genot geven wanneer ze gestimuleerd worden! Jahaa, dan hebben we het natuurlijk over de anus. Want wist je dat dit plekje vol zit met zenuwuiteinden, waardoor het lekker voelt als het op de juiste manier gestimuleerd wordt?

Het stimuleren van de anus met de tong noemen we: Rimmen, ook wel baffen of kont likken genoemd. Rimmen valt daardoor zowel onder anale als orale seks.

Iedereen kan het proberen, maar er zijn bepaalde risico's verbonden aan dit soort genot. Wij vertellen je precies wat het is, hoe het moet en waar je op moet letten‼️


Wat is het rimmen?

Kont eten of ook wel bekend als anilingus, rimmen, rimjob, kontlikken of baffen is een orale en anale seksuele handeling waarbij een persoon de anus van een ander stimuleert door de tong te gebruiken en lippen. Het wordt ook anaal-oraal contact en anaal-orale seks genoemd.

De anus is gevoeliger dan de meeste mensen denken. In de anus bevinden zich veel zenuwuiteinden. Deze plaats is ook zeer intiem waardoor rimmen extra spannend kan zijn.


Waarom zou je willen rimmen?

 • Omdat het lekker is voor je partner. De anus is namelijk een lichaamsdeel waar veel zenuwuiteinden uit de erogene zones samen komen. Het stimuleren hiervan kan als prettig ervaren worden.

 • Als voorbereiding op anale seks. Door de anus alvast met de tong te stimuleren, ontspant deze beter. Een ontspannen anus laat zich makkelijker penetreren. Wel is het aan te raden om hierbij ook glijmiddel te gebruiken.

*Het toestaan van rimmen is niet een automatisch akkoord om ook anale seks te hebben erna. Je hoeft geen anale seks te hebben als je dat niet wilt.

Waar moet je op letten?

Reinheid is een heel belangrijk onderdeel van rimmen. Voor zowel de ick-factor als om de verspreiding van bacteriën te voorkomen. Deze bacterien kunnen je ziek maken of vaginale infecties veroorzaken.
Soa’s. Met rimmen kunnen ook seksueel overdraagbare aandoeningen doorgegeven worden.
De wisseling tussen anus en vagina/penis. Bacteriën uit de anus mogen nooit in contact komen met de vagina of penis. Deze bacteriën kunnen anders vervelende infecties veroorzaken.


Stappenplan:

 1. Communicatie. Stop niet plots zonder te overleggen je tong in zijn/haar anus. Geef van te voren aan dat dit iets is wat je wilt doen en vraag of hij/zij dit goed vindt.
 2. Goede voorbereiding. Zorg er voor dat de anus van tevoren goed schoon is. Je wilt namelijk niemand afschrikken of ziek maken. Je kunt de anus reinigen onder de douche met water en eventueel met een beetje intieme zeep. Daarnaast kun je ook van te voren een anale douche gebruiken.
 3. Kies de juiste positie. Standje 69, Doggystyle, Pisces en Yin-Yang zijn standjes waarbij je het gemakkelijkst de anus kan stimuleren met de tong.
 4. Likken maar. Begin langzaam en werk je een weg naar de anus. Zachte, lichte likjes en kusjes van de dijen en het perineum zijn goed om te beginnen. Gebruik verder lange, langzame likjes met een platte tong tegen de anus. Experimenteer met je tong tussen zachte en hardere tong en probeer verschillende richtingen en mate van druk. Dring hier en daar met je tong zachtjes naar binnen. En gebruik veel speeksel.
 5. After-care. Het is bijna net zo belangrijk om naast het beginnen met goede hygiëne, ook te eindigen met goede hygiëne. Zo voorkom je dat bacteriën verspreid worden.

Tips:

 • Maak ruimte. Om overal goed bij te kunnen komen is het een goed idee om de billen van je partner uit elkaar te spreiden, zodat je niet met je halve gezicht tussen zijn of haar billen hoeft te drukken (tenzij je dit lekker vindt natuurlijk).
 • Gebruik ook je handen om ondertussen met de tepels van je partner te spelen, over haar clitoris te wrijven, haar te vingeren, het lichaam te stelen, in de billen te knijpen of zachtjes het scrotum te strelen of zijn penis.
 • Gebruik je adem. Hete adem tegen de huid kan namelijk heel opwindend en stimulerend zijn aan de binnenkan van de dijen en billen. Tease je partner hier mee.
 • Gebruik glijmiddel om de ervaring te versterken en vooral als anale seks erna ook op de agenda staat. Glijmiddel met een smaakje kunnen de zaken nog smakelijker maken.

Dingen om te overwegen:

Moet ik een condoom gebruiken?

 • Ja, want het dienst als bescherming kan de kans op infecties en SOA’s voorkomen. Ook is het fijn voor mensen die direct contact nog een beetje ongemakkelijk vinden. Je kan bijvoorbeeld een bef-lapje gebruiken of tong-condoom.
 • Maar nee als jullie 100% zeker weten dat jullie SOA-vrij zijn en de anus goed schoon is, dan kan jullie het erop gokken dat het niet nodig is.

Moet ik me scheren ja of nee? Dat is helemaal aan jou.

Voordelen:

 • Hoe minder haar tussen de kont, hoe intenser de stimulatie.
 • Netheid. Gemakkelijk om schoon te maken/zijn. Er kunnen namelijk snel restjes toiletpapier, onaangename geurtjes of zelfs poep aan blijven hangen.
 • Het kan je een zelfverzekerder gevoel geven over hoe het daar er allemaal uit ziet. Zo kan je, je meer ontspannen voelen en meer genieten van de ervaring zonder belemmerende gedachtes.
Nadelen:
 • Huidiritaties. Bij elke ontharingmethode bestaat het risico op huidirritatie, vooral op zo’n kwetsbaar gebied. Ingegroeide haartjes. Dat kan letterlijk een ‘pain-in-the-ass’ zijn.
 • Risico op infectie. Elke keer dat je huid wordt bloot gesteld aan irritatie of letsel (door bijv ontharen) bestaat er een risico op infectie.


Moet ik een klysma gebruiken van te voren? Dat is helemaal aan jou.

Voordeel:
Het idee dat je anale holte helemaal vrij is van ontlasting en bacteriën, kan je zelfvertrouwen geven over de situatie. En dit boost weer jouw genot.

Nadeel:
Er bestaat een risico op scheurtjes en infecties. Het regelmatig gebruiken van klysma’s kunnen de darmen en het spijsverteringskanaal verstoren.


Wanneer beter niet doen?

Hoe leuk rimmen ook kan zijn, er bestaan zeker momenten waarop het overslaan van deze activiteit de beste keus is.

Ga beter niet rimmen als uw partner te maken heeft met een van de volgende zaken: gas, bloeden, diarree, open zweertjes, spijsverteringsinfecties, koortsblaasjes, constipatie of aanbeien.
Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.