Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

De Ultieme Gids voor Buttplugs: Alles Wat Je Moet Weten

0 comments

De Ultieme Gids voor Buttplugs: Alles Wat Je Moet Weten

Buttplugs hebben de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit gewonnen. Ze zijn niet langer een taboe-onderwerp, maar worden nu gezien als een spannende toevoeging aan het seksleven van veel mensen. Of je nu nieuw bent in de wereld van anale stimulatie of al ervaring hebt met buttplugs, deze ultieme gids zal je alles vertellen wat je moet weten.


Wat is een Buttplug?

Een buttplug is een seksspeeltje dat speciaal is ontworpen voor anale stimulatie. Het bestaat meestal uit een taps toelopende vorm met een brede basis om ervoor te zorgen dat het veilig kan worden ingebracht en verwijderd en om te voorkomen dat het niet volledig in het rectum verdwijnt. De basis van de buttplug zorgt ervoor dat het speeltje op zijn plaats blijft zitten en niet ongewenst naar binnen schiet. Buttplugs zijn er in verschillende maten, materialen en vormen, waardoor er voor iedereen wel iets geschikts te vinden is.


Waarom Gebruiken Mensen Buttplugs?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een buttplug te gebruiken. Allereerst kan het dragen van een buttplug zorgen voor extra stimulatie tijdens masturbatie of seksuele activiteiten met een partner. De anus bevat veel zenuwuiteinden, waardoor anale stimulatie als plezierig kan worden ervaren.

Sommige mensen vinden het ook opwindend om zich gevuld te voelen, en een buttplug kan hieraan bijdragen. Het geeft een gevoel van verzadiging en kan intensere orgasmes veroorzaken. Daarnaast kan het dragen van een buttplug helpen bij het ontdekken en verkennen van nieuwe sensaties en seksuele grenzen. 


Verschillende redenen waarom mensen kiezen om een buttplug te gebruiken:

 

1. Anale Stimulatie

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen een buttplug gebruiken, is voor anale stimulatie. Het gebied rondom de anus bevat veel zenuwuiteinden en kan bij juiste stimulatie leiden tot intense sensaties en orgasmes. Een buttplug kan hierbij helpen door druk uit te oefenen op de juiste plekken en zo de gevoeligheid te verhogen.

2. Verkenning en Nieuwsgierigheid

Sommige mensen gebruiken een buttplug puur uit nieuwsgierigheid of om hun seksuele horizon te verbreden. Het verkennen van nieuwe sensaties kan spannend zijn en kan helpen bij het ontdekken van nieuwe vormen van genot. Het gebruik van een buttplug biedt dan ook mogelijkheden voor avontuurlijke individuen die openstaan voor nieuwe ervaringen.

3. Prostaatstimulatie

Voor mannen is prostaatstimulatie vaak een belangrijke reden om een buttplug te gebruiken. De prostaat, ook wel bekend als het 'mannelijke G-spot', bevindt zich net onder de blaas en kan via de anus gestimuleerd worden. Deze vorm van stimulatie kan leiden tot intense orgasmes en kan een nieuwe dimensie toevoegen aan het seksuele genot van mannen.

4. Voorbereiding op anale seks

Een buttplug kan ook gebruikt worden als voorbereiding op anale seks. Het inbrengen van een buttplug kan de anus ontspannen en rekken, waardoor penetratie gemakkelijker en comfortabeler wordt. Dit kan vooral nuttig zijn voor beginners die nog niet gewend zijn aan anale stimulatie.

5. Machtsuitwisseling en BDSM

Voor sommige mensen speelt het gebruik van een buttplug een rol in machtsuitwisseling en BDSM-spelletjes. Het dragen van een buttplug kan als onderdeel van dominantie of onderwerping dienen en kan zo bijdragen aan het seksuele spel tussen partners.

6. Sensaties tijdens solo-seks

Het gebruik van een buttplug tijdens soloseks kan zorgen voor extra sensaties en intensiteit. Veel mensen ervaren dat het dragen van een plug hen helpt om hun orgasmes te versterken of om verschillende soorten orgasmes te bereiken.

7. Esthetiek en visuele prikkeling

Sommige mensen kiezen ervoor om een buttplug te dragen vanwege de esthetische waarde of visuele prikkeling die het met zich meebrengt. Buttplugs zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en materialen, waardoor er voor ieder wat wils is.


Hoe Kies Je de Juiste Buttplug?

Bij het kiezen van de juiste buttplug zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden:

juiste-formaat-buttplug-kiezen-yonifyer

Stap 1: Begin met de grootte

Een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van een buttplug is de grootte. Als beginner is het belangrijk om te beginnen met een kleinere plug om zo geleidelijk aan te wennen aan anale penetratie. Kies dus niet gelijk voor die enorme XXL buttplug, tenzij je natuurlijk al ervaring hebt.

 

Beginners: Klein maar fijn

Voor beginners op het gebied van anale stimulatie is het aanbevolen om te beginnen met een kleinere buttplug. Dit geeft je lichaam de kans om langzaam aan deze nieuwe sensatie te wennen. Kies voor een plug met een diameter tussen de 2,5 cm en 3,5 cm om mee te beginnen. Deze maten zijn over het algemeen gemakkelijker in te brengen zonder ongemak of pijn.

 

Gemiddeld: Ga voor gemiddeld

Als je al wat meer ervaring hebt met anale stimulatie, kun je overstappen naar een gemiddelde maat buttplug. Deze zijn iets groter dan beginnersplugs en bieden een intensere sensatie. Kies voor een plug met een diameter tussen de 3,5 cm en 4,5 cm om je grenzen te verleggen en nieuwe hoogtepunten te ervaren.

 

Gevorderd: Ga voor groot

Voor de meer ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een maximale vulling en sensatie, zijn er grote buttplugs beschikbaar. Deze plugs hebben meestal een diameter van meer dan 4,5 cm en kunnen zorgen voor intense stimulatie. Het is belangrijk om hierbij voorzichtig te zijn en je lichaam goed te kennen om ongemak of letsel te voorkomen.

 

verschillen-soorten-buttplugs-yonifyer

 

Stap 2: De vorm en textuur:

Buttplugs zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en texturen. Sommige plugs hebben een klassieke taps toelopende vorm, terwijl anderen ribbels, bobbels of knobbels hebben voor extra stimulatie. Het is belangrijk om te experimenteren en te ontdekken welke vorm en textuur jou plezier geeft. Probeer eens verschillende stijlen uit om erachter te komen wat jij het prettigst vindt. Hier een paar voorbeelden:

taps-toelopende-buttplug-yonifyer

1. Klassieke Taps Toelopende Vorm: 

Dit is de meest traditionele vorm die je zult tegenkomen. Het begint smal aan de punt en wordt breder naarmate je verder gaat. Deze vorm maakt het gemakkelijk om langzaam en geleidelijk in te brengen, waardoor beginners comfortabel kunnen wennen aan anale stimulatie.

 bolvormige-buttplug-yonifyer

2. Bolvormig: 

Buttplugs met een bolvormige tip bieden een andere sensatie dan taps toelopende plugs. Ze kunnen zorgen voor meer druk op specifieke plekken in het rectum en kunnen intensere gevoelens opwekken.

analbeads-kraalvormige-buttplugs-yonifyer

3. Kralenvormig: 

Als je houdt van variatie in grootte tijdens penetratie, dan zijn buttplugs met kralenvormige structuren iets voor jou. Deze plugs hebben verschillende kralen die geleidelijk groter worden naarmate je verder gaat. Dit kan leiden tot een stimulerende ervaring tijdens het inbrengen en verwijderen.

t-vormige-buttplug-yonifyer

4. Anker- of T-Vormig: 

Deze vorm van buttplugs is ideaal voor mensen die graag langere tijd plezier willen hebben zonder dat de plug per ongeluk naar binnen schiet. Het brede gedeelte fungeert als een soort anker, waardoor je zorgeloos kunt genieten van anale stimulatie.

 

Naast de vorm, zijn ook de texturen van buttplugs belangrijk om te overwegen. Er zijn verschillende texturen beschikbaar die extra sensaties kunnen toevoegen aan je ervaring:

gladde buttplugs

1. Glad: 

Buttplugs met een glad oppervlak zijn perfect voor beginners of mensen die liever geen intense stimulatie willen. Ze bieden een gemakkelijke inbrenging en comfortabel gevoel.

buttplugg-met-ribbels-yonifyergeribbelde buttplug

2. Geribbeld: 

Plugs met ribbels voegen extra stimulatie toe tijdens penetratie door het creëren van subtiele wrijving langs de anale wanden. Dit kan zorgen voor een intenser gevoel en meer opwinding.Deze textuur bestaat uit dikkere randen of richels langs de plug, wat kan leiden tot meer intense sensaties tijdens het inbrengen en verwijderen.

buttplug-met-nopjes-yonifyer

3. Gestructureerd: 

Sommige plugs hebben unieke structuren zoals bobbels, noppen of spiralen om nog meer variatie aan te bieden in termen van sensaties en stimulatie.

 


Stap 3: Materiaalkeuze

Buttplugs kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals siliconen, glas, metaal of zelfs hout. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Siliconen is bijvoorbeeld flexibel, hypoallergeen en gemakkelijk schoon te maken. Glas en metaal zijn daarentegen hard, glad en kunnen worden verwarmd of gekoeld voor extra sensaties. Kies het materiaal dat het beste bij jou past op basis van je persoonlijke voorkeuren en eventuele allergieën.

siliconen buttplug

Siliconen

Siliconen is een van de meest populaire materialen voor buttplugs, en dat is niet zonder reden. Het is zijdezacht, hypoallergeen en flexibel, waardoor het gemakkelijk in te brengen is en comfortabel aanvoelt tijdens gebruik. Siliconen heeft ook de eigenschap dat het snel opwarmt naar lichaamstemperatuur, wat zorgt voor een realistische sensatie.

Een ander groot voordeel van siliconen is dat het gemakkelijk schoon te maken is. Je kunt het gewoon afspoelen met water en zeep of reinigen met een speciale toycleaner. Let wel op: gebruik geen siliconenglijmiddel in combinatie met een siliconen buttplug, omdat dit het materiaal kan aantasten.

glazen buttplug

Glas

Glas klinkt misschien niet als het meest comfortabele materiaal, maar glazen buttplugs hebben veel voordelen waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Ten eerste is glas hypoallergeen en niet-poreus, wat betekent dat het bacteriën niet vasthoudt en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is glas glad en glijdt het gemakkelijk, vooral in combinatie met een glijmiddel op waterbasis.

Wat glazen buttplugs echt onderscheidt, is dat ze temperatuurgevoelig zijn. Je kunt ze verwarmen in warm water of afkoelen in de koelkast voor extra sensaties. Glas is ook erg duurzaam en gaat lang mee, mits je er voorzichtig mee omgaat.

metalen buttplug playboy pleasure

Metaal

Metaal klinkt misschien intimiderend, maar metalen buttplugs hebben veel te bieden. Net als glas zijn ze hypoallergeen, niet-poreus en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn ook zwaarder dan andere materialen, wat een unieke sensatie kan geven tijdens gebruik.

Een ander voordeel van metalen buttplugs is dat ze een glad oppervlak hebben, waardoor het inbrengen comfortabeler wordt. Bij het gebruik van een metalen plug is het belangrijk om voldoende glijmiddel op waterbasis te gebruiken om wrijving te verminderen.

TPE/TPR buttplug

TPE/TPR

Thermoplastisch elastomeer (TPE) en thermoplastisch rubber (TPR) zijn materialen die vaak worden gebruikt bij seksspeeltjes vanwege hun flexibiliteit en realistische gevoel. Ze zijn betaalbaar en hebben vergelijkbare eigenschappen als siliconen, inclusief hypoallergeniciteit.

Hoewel TPE/TPR buttplugs comfortabel kunnen aanvoelen, hebben ze de neiging om meer poreus te zijn dan siliconen of glas. Dit betekent dat ze bacteriën kunnen vasthouden en moeilijker schoon te maken zijn. Het is belangrijk om TPE/TPR buttplugs grondig te reinigen na gebruik en alleen op te bergen als ze volledig droog zijn.

houten-buttplugs

Hout

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer natuurlijke ervaring, kan een houten buttplug een goede keuze zijn. Hout voelt warm aan en heeft een unieke textuur die voor extra stimulatie kan zorgen. Het is ook hypoallergeen en niet-poreus, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is.

Het belangrijkste bij het kiezen van een houten buttplug is om er zeker van te zijn dat het hout goed gepolijst is en geen splinters bevat. Kies altijd voor een plug gemaakt van lichaamsveilig hout zoals esdoorn of kersen.

 

 brede-basisvorm-buttplugs-veiligheid

Stap 4: Basisvorm

Een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een buttplug is de basisvorm. Een plug moet altijd een brede basis hebben om te voorkomen dat deze volledig in de anus verdwijnt. Een smalle basis kan leiden tot ongewenste situaties waarbij medische hulp nodig is. Kies dus altijd voor een buttplug met een veilige basisvorm.

 vibrerende-rimmig-buttplug

Stap 5: Extra functies

Sommige buttplugs hebben extra functies die je seksuele ervaring kunnen verbeteren. Denk hierbij aan vibrerende plugs, verwarmende plugs, plugs met afstandsbediening of zelfs plugs met ingebouwde anale kralen voor nog intensere stimulatie. Overweeg welke functies jij graag wilt uitproberen en zoek naar een plug die hieraan voldoet.

 

Voordelen van vibrerende of verwarmde buttplugs:

1. Ontspanning van de Anus

Eén van de belangrijkste voordelen van verwarmende en vibrerende buttplugs is dat ze helpen om de anus te ontspannen. Het rectum is een gevoelig gebied dat betrekkelijk strak kan zijn, vooral als je nieuw bent in anale stimulatie. Door gebruik te maken van een verwarmende buttplug, wordt het weefsel rondom de anus zachtjes opgewarmd, waardoor het soepeler en ontvankelijker wordt voor penetratie.

Daarnaast helpt de vibrerende functie van deze plugs om spierspanning te verminderen. De trillingen zorgen voor een aangename prikkeling die niet alleen plezierig is, maar ook helpt om eventuele spanning in het gebied los te laten. Dit draagt bij aan een comfortabele en ontspannen ervaring tijdens anale seks.

 

2. Verbeterde Bloedcirculatie

Een ander voordeel van vibrerende buttplugs is dat ze zorgen voor een verbeterde bloedcirculatie rondom het anale gebied. De vibraties stimuleren de bloedvaten en zorgen ervoor dat er meer zuurstofrijk bloed naar het gebied stroomt. Dit verhoogt niet alleen de gevoeligheid, maar kan ook zorgen voor een intenser orgasme.

Daarnaast kan een betere bloedcirculatie helpen om zwelling en eventuele pijn te verminderen die vaak gepaard gaat met anale seks. Hierdoor kun je langer genieten van het spel zonder ongemakken.

 

3. Verhoogde Stimulatie

Verwarmende buttplugs hebben als extra voordeel dat ze zorgen voor een aangename warmte in het anale gebied. Dit geeft een sensueel gevoel en verhoogt de opwinding tijdens het spel. De warmte kan ook helpen om de spieren nog verder te ontspannen, wat resulteert in een comfortabelere ervaring.

De vibrerende functie van deze plugs voegt nog een laag van intense stimulatie toe aan het plezierige spel. De trillingen reizen door de zenuwuiteinden in en rondom de anus, waardoor je geniet van een heerlijk tintelend gevoel dat je naar nieuwe hoogten zal brengen.

 

4. Variatie in Snelheden en Intensiteit

Eén van de grote voordelen van verwarmende en vibrerende buttplugs is dat ze vaak instelbaar zijn op verschillende snelheden en intensiteiten. Dit stelt jou in staat om zelf te bepalen welke mate van stimulatie jouw voorkeur heeft.

Of je nu houdt van subtiele trillingen of intense pulsaties, deze plugs kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en verlangens. Dit maakt het mogelijk om te experimenteren en te ontdekken wat voor jou het meest plezierig is.


Hoe Gebruik Je een Buttplug?

Het gebruik van een buttplug vereist wat voorbereiding en aandacht voor veiligheid. Nadat je de juiste buttplug hebt gekozen zijn dit de stappen die je moet volgen om een buttplug op de juiste manier te gebruiken:

🫧Stap 1: Voorbereiding

Voordat je begint met het gebruik van een buttplug, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je ontspannen bent en dat je voldoende tijd hebt. Gebruik wat glijmiddel op waterbasis om het inbrengen gemakkelijker te maken en wrijving te verminderen. Neem verder de tijd om opgewonden te raken.

Hygiëne is ook belangrijk bij anaal spelen. Zorg ervoor dat zowel jij als de buttplug schoon zijn voordat je begint. Was grondig met warm water en milde zeep of gebruik speciale toy cleaner. Dit kan helpen om mogelijke infecties te voorkomen.

😮‍💨Stap 2: Het inbrengen

Het inbrengen van een buttplug kan voor sommige mensen wat ongemakkelijk zijn in het begin, maar met de juiste techniek en ontspanning kan het een aangename ervaring worden. Begin met het aanbrengen van wat glijmiddel op waterbasis op zowel de buttplug als rondom je anus.

Ga comfortabel liggen of hurken en breng voorzichtig de punt van de buttplug in je anus. Het is belangrijk om langzaam en geleidelijk te duwen, waarbij je stopt als het ongemakkelijk wordt. Adem diep in en uit om te ontspannen terwijl je doorgaat met het inbrengen.

Eenmaal ingebracht, zou de brede basis van de buttplug buiten je anus moeten rusten om te voorkomen dat deze naar binnen glijdt. Zorg ervoor dat je altijd een buttplug kiest met een basis die groot genoeg is om veilig te gebruiken.

😏Stap 3: Genieten

Nu de buttplug goed is ingebracht, kun je beginnen te genieten van de sensaties die het biedt. Veel mensen vinden dat ze extra stimulatie ervaren tijdens penetratie of clitorale stimulatie terwijl ze een buttplug dragen.

Experimenteer met verschillende bewegingen en posities om te zien wat voor jou werkt. Sommige mensen houden ervan om langzaam heen en weer te bewegen, terwijl anderen liever gewoon genieten van het gevoel van volheid.

👋🏾Stap 4: Het verwijderen

Wees voorzichtig bij verwijdering. Om de plug veilig te verwijderen, trek je voorzichtig aan het uiteinde of gebruik je eventuele grepen die eraan vast zitten. Zorg ervoor dat je dit langzaam en voorzichtig doet om ongemak of letsel te voorkomen.

Veiligheid en Hygiëne bij het gebruik van een buttplug

Anale speeltjes zoals buttplugs kunnen veilig worden gebruikt, maar er zijn enkele belangrijke veiligheidsmaatregelen die je moet nemen:

 • 1️⃣ Kies de juiste maat buttplug: Het is belangrijk om een buttplug te kiezen die bij jouw lichaam past. Begin met een kleine maat als beginner en werk geleidelijk naar grotere maten toe naarmate je meer ervaring opdoet. Een buttplug die te groot is kan ongemak veroorzaken, terwijl een te kleine buttplug moeilijk in te brengen kan zijn.
 • 2️⃣ Gebruik alleen speeltjes met een veilige basis: Zorg ervoor dat de buttplug die je kiest een brede basis heeft om te voorkomen dat het speeltje in de anus verdwijnt. Dit kan ernstige complicaties veroorzaken en kan leiden tot medische noodgevallen.
 • 3️⃣ Reinig grondig voor en na gebruik: Hygiene is cruciaal bij het gebruik van een buttplug. Zorg ervoor dat je de plug grondig reinigt voor en na elk gebruik. Gebruik warm water en milde zeep of speciale toycleaner om bacteriën te doden. Zorg ervoor dat de plug volledig droog is voordat je deze opbergt om bacteriële groei te voorkomen. Bewaar je plug op een schone en droge plaats om bacteriën te voorkomen.
 • 4️⃣ Gebruik alleen veilige materialen: Bij het kiezen van een buttplug is het belangrijk om te letten op het materiaal waarvan deze gemaakt is. Kies altijd voor body-safe materialen zoals siliconen, glas of roestvrij staal. Deze materialen zijn niet-poreus, gemakkelijk schoon te maken en veilig voor langdurig gebruik.
 • 5️⃣ Bouw langzaam op: Anale penetratie vereist geduld en ontspanning. Begin altijd met kleinere maten plugs als beginner en werk geleidelijk aan naar grotere maten toe. Forceer nooit iets dat niet comfortabel aanvoelt en forceer nooit iets in de anus zonder voldoende ontspanning en stimulatie. Begin met zachte aanrakingen rondom de anus om het lichaam te laten wennen aan het gevoel. Bouw langzaam op door steeds iets verder in te brengen totdat je comfortabel bent met de gewenste penetratiediepte.
 • 6️⃣ Vergeet het glijmiddel niet: Vergeet nooit om glijmiddel te gebruiken bij het inbrengen van een buttplug. Anale penetratie vereist altijd voldoende glijmiddel, omdat de anus niet van nature vochtig wordt zoals de vagina dat wel doet. Kies voor een glijmiddel op waterbasis, omdat deze veilig zijn om te gebruiken met alle soorten materialen van buttplugs. Breng royaal glijmiddel aan op zowel de plug als rondom de anus voor gemakkelijke en comfortabele penetratie.
 • 7️⃣ Gebruik geen verdovende crèmes: Het gebruik van verdovende middelen kan het risico op letsel vergroten, omdat je de pijn niet voelt. Zorg ervoor dat je altijd bewust bent van wat er in je lichaam gebeurt.
 • 8️⃣ Gebruik geen anale speeltjes tijdens vaginale penetratie: Dit kan infecties veroorzaken doordat bacteriën van de anus worden overgedragen naar de vagina.
 • 9️⃣ Delen met anderen: Als je je buttplug wilt delen met een partner, zorg er dan voor dat deze volledig wordt gereinigd voordat iemand anders hem gebruikt. Het gebruik van een condoom kan ook extra bescherming bieden. Het is altijd het veiligst om je speeltjes niet te delen natuurlijk. 
 • 🔟 Communiceer met je partner: Als je een buttplug samen met een partner gebruikt, is communicatie essentieel. Bespreek elkaars grenzen, verwachtingen en signalen tijdens het spelen met een buttplug. Geef duidelijk aan wat wel of niet prettig voelt en stop direct als er ongemak of pijn optreedt.
 • 1️⃣1️⃣ Bij pijn, stoppen: Verwijder de buttplug als je pijn ervaart of als er ongemak aanhoudt.
 • 1️⃣2️⃣ Verwijder de buttplug voorzichtig: Het verwijderen van een buttplug moet voorzichtig gebeuren. Trek nooit abrupt aan de plug, maar beweeg deze langzaam heen en weer terwijl je zachtjes aan het uiteinde trekt. Dit voorkomt ongemak of schade aan het anale weefsel.
 • 1️⃣3️⃣ Bewaar de buttplug op een veilige plaats: Zorg ervoor dat je de buttplug op een hygiënische en veilige plaats bewaart, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen. Gebruik indien mogelijk een speciale opbergdoos om te voorkomen dat stof of bacteriën zich ophopen op de plug.

 

Ontdek Je Eigen Plezier

Buttplugs kunnen een geweldige toevoeging zijn aan je seksleven, maar vergeet niet dat iedereen uniek is en verschillende dingen leuk vindt. Experimenteer met verschillende maten, vormen en materialen om te ontdekken wat jou het meeste plezier geeft.


Tot slot 


Of je nu nieuw bent in anale stimulatie of al ervaring hebt met buttplugs, deze ultieme gids heeft hopelijk alle informatie gegeven die je nodig hebt om veilig en plezierig van dit seksspeeltje te genieten.Het is belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren tijdens het gebruik van een buttplug. Als iets pijnlijk aanvoelt, stop dan onmiddellijk en probeer het op een later moment opnieuw, eventueel met een kleinere maat plug. Onthoud altijd het belang van communicatie, respect voor grenzen en het nemen van de nodige hygiënemaatregelen. 

Nu je goed geïnformeerd bent, ben je klaar om nieuwe hoogtepunten te ontdekken en het plezier te vergroten met een buttplug!

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.