Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

8 redenen om te beginnen met kegeloefeningen | Verbeter je seksleven

0 comments

8 redenen om te beginnen met kegeloefeningen | Verbeter je seksleven - Yonifyer

​​Ooit geweten dat je bekkenbodemspieren een hele belangrijke rol spelen bij seks?Vast niet! Je hebt vast wel eens wat gehoord over bekkenbodemspieren en het feit dat je deze kunt trainen doormiddel van kegeloefeningen. Hoogstwaarschijnlijk dacht je toen: "Nah nee bedankt, nog meer dingen waarvoor ik naar de sportschool moet!" Maarrr als je de voordelen weet, dan ga je waarschijnlijk vandaag nog aan de slag. Lees hier hoe sterke, getrainde bekkenbodemspieren ervoor zorgen dat het seksueel genot wordt vergroot! 

#1 - Je raakt sneller opgewonden

Yes! Het beging natuurlijk eerst allemaal in je hoofd. Je wordt door iets geprikkeld en je hormonen gaan aan de slag. Besluit je vervolgens om er iets mee te gaan doen, dan wordt vervolgens de bloedtoevoer naar de bekkenbodemspieren verhoogd. Deze spieren zullen zich daardoor gaan aanspannen en ontspannen, waardoor de doorbloeding nog beter zal gaan. Want wanneer mensen seksueel opgewonden raken, wordt de doorbloeding naar je geslachtsorganen verhoogd. Een "slappe" bekkenbodemspier kunnen dus de opwinding en vochtaanmaak verminderen.  

 

#2 - Meer natuurlijke vocht aanmaak

We hebben het natuurlijk hierboven al een beetje verklapt. Maar bij opwinding zorgen de bekkenbodemspieren ervoor dat er meer bloedtoevoer naar de geslachtsorganen gaat en ervoor zorgt dat het beneden gevoeliger wordt waardoor je opgewonden raakt. Dit zorgt er uiteindelijk natuurlijk ook voor dat de vagina "vochtig" wordt. Hoe vochtiger de vagina, hoe beter ze is voorbereid om gepenetreerd te worden. Dit zorgt ervoor dat een vinger of penis, pijnloos naar binnen kan.

 

#3 - Bij opwinding stroomt er meer bloed naar de clitoris, waardoor deze gevoeliger wordt

Ook deze is al een beetje verklapt. Hoe sterker de bekkenbodemspieren zijn, hoe hoger de doorbloeding en hoe hoger de gevoeligheid daar beneden. Hoe gevoeliger het beneden wordt, hoe meer opgewonden je raakt van de aanrakingen op je gevoelige plekjes. Hoe meer opgewonden, hoe meer de clitoris (g spot) zich zal gaan opzwellen, wat de kans op een orgasme weer vergroot. 

 

#4 - Makkelijker tot een orgasme komen

Als je weet hoe de fases tot een orgasme gaan, snap je hem waarschijnlijk al. Wil je hier meer over weten, lees dan deze blog. Ten eerste spelen de bovengenoemde redenen een rol hierbij. Bij hoge opwinding raakt de clitoris (gspot) meer opgezwollen, waardoor ze gevoeliger wordt en zo makkelijker te stimuleren is van binnen. De G-spot, of eigenlijk de achterkant van de clitoris die om de vaginawand heen zit, is nu makkelijker te bereiken vanuit binnen door penetratie of door vingeren. Ook kun je door het aanspannen van je bekkenbodemspieren, de vagina wand vernauwen waardoor ook de g-spot nauwer wordt gedrukt en zo dus weer nog makkelijker gestimuleerd kan worden doordat er meer frictie ontstaat tussen de penis en de vaginawand/g-spot.


#5 - Orgasmes worden intenser en langer

Tijdens het hebben van een orgasme trekken de bekkenbodemspieren zich onbewust zo'n 20 keer samen. Hoe sterker je "seksspieren" zijn, hoe intenser en explosiever het orgasme zal zijn.

 

#6 - Het kunnen toepassen van de seksuele techniek pompoir 

Dit is een seksuele techniek waarbij de vrouw haar vagina spieren (bekkenbodemspieren) gebruikt om de stijve penis van een man te masseren tijdens de seks. De seksstandjes waarin dit het makkelijkst gaat zijn bijvoorbeeld de amazonehouding, missionaris of de lotus. Ze doet dit dus door haar inwendige spieren rondom de vagina - de bekkenbodemspieren - ritmisch samen te trekken. Dit is voelbaar voor de man en geeft een extra golvend gevoel op de penis. Ook zal door dit de vagina strakker aanvoelen, wat zorgt voor meer frictie tussen de penis en de vagina en dus voor beide het genot vergroot.

 

#7 - Bij de man zorgt het voor een hardere, sterkere en langere erectie

Doordat de bekkenbodemspieren van de man ook de doorbloeding naar zijn geslachtsorganen vergroot. Laten we eerlijk zijn ladies, hier hebben bij ook profijt van. 

 

#8 - Klaarkomen uitstellen bij de man 

Door het trainen van de bekkenbodemspieren zorg je voor een goede bloedsomloop van de penis en kan je meer invloed krijgen op het klaarkomen. Door deze spieren aan te spannen kun je namelijk ejaculatie uitstellen bij de man.

 

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.